Ceyhun: İnşallah Trabzon başarılı olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

Trabzonspor’da önceki gece yarısı yapılan operasyon Ceyhun ve Celaleddin’i şoke etti. Bordo-Mavili takım ile yolları ayrılan Ceyhun, “İnşallah Trabzonspor bundan sonra başarılı olur da bütün faturaları bize keserler” dedi.

Takımdan ayrılan diğer futbolcu Celaleddin ise Sivas maçından önce böyle bir karar alınmasının kendisini şoke ettiğini belirterek, “Madem böyle bir şey düşünülüyordu, bunu Fenerbahçe maçından sonra yapsalardı daha uygun olurdu” diye konuştu.
Bir hayli üzgün olan iki futbolcu da Sivas’taki kamptan ayrılarak İstanbul’a gitti. Trabzonspor Menajeri Necmi Perekli, Ceyhun ve Celaleddin’in teknik heyetin görüşleri doğrultusunda takımdan gönderildiğini söyledi. Öte yandan Bursa, Ceyhun Eriş’i transfer etmek için düğmeye bastı. Bu arada yönetimin uzun süredir peşinde koştuğu Fernandou ile Alex Meschini ve V.Manisasporlu Selçuk’un transferlerinde sona yaklaşıldı.

zoggy

zoggy

Üye
ya ben bugün delirdim yaaaa.adam mustafa keçeli'yi oynatmak için ceyhun'u yolladı.Hayırlısı bakalım nolacak... AMA CEYHUN SENİ ÇOK SEVİYORUZ

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu nasıl bir karar yaa...İlk yarı devre arasında bu kararları alsanıza nasıl bır yonetım bu..Trabzonspor dibe vurmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...