Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"cevaplanmamış konular" araması sorunlu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j
Üye
Konu Sahibi
"cevaplanmamış konular" araması sorunlu
işte böyle bir şey oluyor...
cevaplanmamış konulara bu aralar giremiyorum...
ilgilenirseniz sevinirim
teşekkürler
Kobra_FighterTR
Üye
Aynı sorun bendede mevcut
Yakın zamanda düzeltilir inş
kol@j
Üye
Konu Sahibi
galiba sorunu anladım...
bsitede arama bulma ve görüntülemeyle ilgili server da bir süre sınırı var... malumunuz arama işlemleri de uzun sürüyor o süre içinde işlem gerçekleşmeyince "time out" uyarısı alıyoruz galiba...
bsitede arama bulma ve görüntülemeyle ilgili server da bir süre sınırı var... malumunuz arama işlemleri de uzun sürüyor o süre içinde işlem gerçekleşmeyince "time out" uyarısı alıyoruz galiba...
Aynen
Sorunu düzeltip buraya yazarım ancak yeni forum sürümünde farklı bir arama özelligi kullanılacağı için ayarlarımız ona göre yapılandırılıyor, düzeltilmesi bu ayın sonunu da bulabilir ..
Aynen
Sorunu düzeltip buraya yazarım ancak yeni forum sürümünde farklı bir arama özelligi kullanılacağı için ayarlarımız ona göre yapılandırılıyor, düzeltilmesi bu ayın sonunu da bulabilir ..
Ohoooo Ben hiç çıkmıyorumki neredeyse Maxicep online oyun değil ki ping yapıyımda böyle sorunlara neden oluyum Cidden benim profilde soeun var gibi , öyle hissediyorum
Aynen