"cevaplanmamış konular" araması sorunlu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
"cevaplanmamış konular" araması sorunlu

işte böyle bir şey oluyor...

cevaplanmamış konulara bu aralar giremiyorum...

ilgilenirseniz sevinirim

teşekkürler

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Aynı sorun bendede mevcut :)

Yakın zamanda düzeltilir inş :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
galiba sorunu anladım...

bsitede arama bulma ve görüntülemeyle ilgili server da bir süre sınırı var... malumunuz arama işlemleri de uzun sürüyor o süre içinde işlem gerçekleşmeyince "time out" uyarısı alıyoruz galiba...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
galiba sorunu anladım...

bsitede arama bulma ve görüntülemeyle ilgili server da bir süre sınırı var... malumunuz arama işlemleri de uzun sürüyor o süre içinde işlem gerçekleşmeyince "time out" uyarısı alıyoruz galiba...
geçenlerde sıkça oluyordu ama sanınırm azaldı bu sıralar denk gelmiyor.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bende halaa sorun var :(

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bende hala devam ediyor...

Ozan

Ozan

Admin
galiba sorunu anladım...

Aynen :)
Sorunu düzeltip buraya yazarım ancak yeni forum sürümünde farklı bir arama özelligi kullanılacağı için ayarlarımız ona göre yapılandırılıyor, düzeltilmesi bu ayın sonunu da bulabilir ..

• Beğen
Tepkiler: kol@j, jejep, Necmati ve 1 kişi daha
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu düzeltip buraya yazarım ancak yeni forum sürümünde farklı bir arama özelligi kullanılacağı için ayarlarımız ona göre yapılandırılıyor, düzeltilmesi bu ayın sonunu da bulabilir ..

ilgin için teşekkürler... kolay gelsin...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bu sorun bu ©The_Gespenst© abim sitedeyken çok luyor hele profiline girmeye çalıştığımda .

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
bu sorun bu ©The_Gespenst© abim sitedeyken çok luyor hele profiline girmeye çalıştığımda .
Ohoooo :D Ben hiç çıkmıyorumki neredeyse :ehe Maxicep online oyun değil ki ping yapıyımda böyle sorunlara neden oluyum :D Cidden benim profilde soeun var gibi , öyle hissediyorum :D

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Kolay Gelsin

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler ozan galiba sorun düzeldi.

cevapsız konuları aramam sonuç verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt