iremm
Üye
-
Konu Sahibi
-
konu farklı ama yine senin bahsettiğin durumda olsam ki allah korusun offff bilmiyorum o zmn ne gibi bi ruh haline sahip olacağımı simdi aldırmam desem de büyük konusmus olurum yorumsuzzz
helal olsun konuyu nerdeeeen nereyeee getirdin özürlüden girdik sünnetten çıkıyoruz
sana bişi soracam küçücük bir yavruya kıymak sence hangi akla hizmet? anne rahmine düşmüş bir embriyo o andan itibaren bir insandır bu böyle kabul edilir islamda hadi dini tarafını bıraktım youtube dan girip bi kürtaj videolarına bakın bakalım parçalammış küçük bir beden elleri kolları bunu bir insanın vicdanının kaldırması için cani olması gerekir(sözüm sana deil kesinlikle yanlıs anlama) bunun tıbbla alakası yok eğer insanın yureği bunu kaldırıyorsa yapsın size normal gelebilir ama bana vahset canilikten baska bişi çağrıstırmıyo bu konu irandan bahsetmişssin muslumanlıkla alakası olan kişiler sadece iran da mı var elhamdulıllah muslumanım ve %80 inin musluman olduğu bir ulkede yasıyorum tabi ki yeri geldiğinde dinimin karsı çıktığı seyleri savunacam bundan daha doğal bişi olamaz
yaw olayıda buraya bağladın helal olsun yaaa neyse
bunuda alay konusu yaptınız ya helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?