iremm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu hayatta rahat etmek isteyen aldırır, bu işin öbür tarafı da varBen olsa aldırırdım..Hayata başlamadan bitmiş olacak yani bir kere çekecek..Diğer türlü dünya hayatı boyuncu cekecek..Mantıklı olan bana göre aldırmaktır.
ben olsam aldırırım herhalde onu ole gormek benı hergun oldurur ve ayrıca ben oldukten sonra kım bakacak devletmı kım kıyamam ben ona böle bır hayat vermem veremem ve buyuzden aldırırdım...canımdan canımın gıdecegını bıle bıle bunu anne olan daha ii anlar.
Daha Olmadan Cocukla Uğraşmayı Bırakın Ve Büyük Konuşmayın Allah Evladın Da Hayırlısını Versin Hayırsız Olup Sağlam Olacağına Hayırlı Bir Evlat Olsun Varsın Ozürlü Olsun. Kahrında Hoş Lutfunda Rabbim.
sen ne anlican ki özürlu çocuk dogurmaktan yada cocuk dogurmaktan eskiden teknoloji yoktu ama artık var neden bunu degerlendırmeyelım yazık gunah deilmi ona neden diğer saglıklı çocuklar gıbı buyumesın cok sacma bıkere gunah deil dini bilgılerın zayıf galıba bıraz neyse herkesın keyfı ama keyf için cocuk aldırılmaz anladınmı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?