yalan_hayat
Üye
bişey eklemek isterimörnek göstereyim; biz şimdi merkezdeyiz kadının biri suç makinası şimdi biz onun arkasından toplantıda nereye gider ne yer ne içer, evlimi değilmi?, çocuğu varmı gibi konuşunca dedikodumu oluyor eğer oluyosa bende dedkikodunun alasını yapıyorum o zaman ki bizim konuşmadığımız teday kalmıyor
abla1 - hani şu hamiyet hanımın kızı varyamadem yaptıgınız dedikodu degilse nasıl oluyomuş dedikodu söyleyinde bilelim...
töbe desanki siz erkekler yapmıyosunuz bi kızı erkekle gördüğünüzde başlıyosunuz sizde aynı şeyi yapmaya yalan mı...
- Kadınlar niçin tuvalete yanlız gidemezler?
Onu size sormalı
ben türümün son örneğiyim her kadın dedikodu yapar ama her erkek yapmaz kabul edin iştemesela gecen arkadaslarla oturuyoz.
bir kız var tanıdık o geçti önümüzden,arkadaslar basladı
lan bu kızı gecen ormanda görmüşler falan
yani yapıyoruz arada
daha çok tartışılır merak etme senNe soruymus be
ben türümün son örneğiyim her kadın dedikodu yapar ama her erkek yapmaz kabul edin işte
anlaşıldı bu konuda anlaşma olmayacak neyse kapatalımhiçte bile...
anlaşıldı bu konuda anlaşma olmayacak neyse kapatalım
pes etmedim ben pes etseydin burada hatta şuan maxide olmazdım istiyosan devam edeyimne oldu pes ettin qaliba
pes etmedim ben pes etseydin burada hatta şuan maxide olmazdım istiyosan devam edeyim
Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?
Burdan devam edelim
doktordan demesinin sebebi buNeden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?
Burdan devam edelim
Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?
Burdan devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?