Çeşitli Ve Size Lazım Olan Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

buharacilar

buharacilar

Üye
    Konu Sahibi
Çeşitli Ve Size Lazım Olan Uygulamalar
evet arkadaşlar ben buharacilar.maxicepe nerdeyse hiç konu açmadığımdan dolayı kimse beni bilmez ama işte yepyeni bir konuyla karşınızdayım ben size uygulamaları tek tek verecegim ve kısaca bir anlatım yapacağım evet başlayalım

BLACKMART ALPHA(YENİ SÜRÜM)

işte linkimiz burdan indirip telefonumuza kuruyoruz uygulamaya gelince markette gezinirken bazen bi uygulama çıkar karşımıza ve indirmek isteriz ama paralıdır ve indiremeyiz o zaman üzülürüz ama artık üzülmeyecegiz çünkü bu uygulama sayesinde megabyte si küçük olupta paralı olab uygulamalrı indirebiliyoruz
ve ekran resimleri

------------------------------------------------
(uygulama 2) SET DNS
Rootlu olan telefonlarda dns ayarı değiştirmeyi yapar ve bu sayede yasak sitelere girebilirsiniz
işte link

ekran resimleri

(uygulama 3) TİTANİUM BACKUP
aynı bi önceki uygulamada olduğu gibi uygulamayı kullanabilmek için telefonun rootlu olması lazım
bu uygulama telefondaki tüm uyvulamaların data ve apk sini yedeklemeye yarar ve daha çok özellikleri vardır ve link

(uygulama 4) MX PLAYER

Güzel bir video oynatıcı hatta en güzelleri diyebilirim bende bunu kullanıyorum

işte link

ekran resimleri

w

(uygulama 5) TAPATALK

Bu uygulama bizim gibi, forumu olan herhangi bir sitenin üyelerinin birbirleriyle bağlantı kurdukları bir uygulamadır....işte link

ekran resimleri

(uygulama 6) TOUCHER PRO

bu uygulama sayesinde istediğiniz uygulamda olun, bir dokunuşla çok işlem yapabileceksiniz
işte link

ekran resimleri

Uygulama 7: appsaver(uygulama kaydedici) türkçe.

İşte link

Bu uygulam google playden indirdiğiniz uygulamaları apk'ye çevirip, bidaha indirme sorununun ortadan kalkması için hazırlanan bi uygulamadır. Çevirdiği uygulamaları sd card'a (hafıza kartına değil) appsaver adında bir dosya açıp içine koyar.....YANİ BU BİR YEDEKLEME UYGULAMASIDIR.
Ama bu uygulama sadece apk'yi yedekler data dosyasını değil

Uygulamanın ekran görüntüleri

beğenilerinizi bekliyorum ........:):):):):):cool::cool::D:D
Devamı gelir inşallah

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ersinazt, FIRAT USTA, knry1544 ve 7 diğerleri

Norm life

Norm life

Üye
tesekkurler :)

kulplubardak

Üye
Tesekkurler elinize saglik dropbox 'a yüklemeniz indirecekler için buyuk kolaylik olmus.

212celal

212celal

Üye
Teşekkür ler

Siwaro63

Üye
Eline Sağlık.

buharacilar

buharacilar

Üye
    Konu Sahibi
herkese çok teşekkürler yakında devamı gelecek inşallah