!..Çeşitli Fıkralar..!

Sponsorlu Bağlantılar

Nasıl buldunuz?

• Kötü

Kullanılan: 1 16.7%
  • İdare Eder

Kullanılan: 0 0.0%
  • Güzel

Kullanılan: 2 33.3%
  • Mükemmel

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
•Reis•

•Reis•

Üye
!..Çeşitli Fıkralar..!
İki deli İki akıl hastası tımarhaneden kaçmaya karar vermişlerdi. Biri dedi ki :
-Önce parmaklıklara kadar gideriz. Eğer fazla yüksekse altından, yüksek değilse üstünden geçeriz. Sen git bir kontrol et !
Arkadaşı gidip biraz sonra geri geldi :
-Maalesef kaçamayacağız dostum !
-Neden ?
-Çünkü parmaklık yok !...

Yersiz Merak
Günün birinde, akıllı geçinen bir tavşan, yolda rastladığı bir tilkiyle alaylı alaylı konuşmuş. Ona:
-Senin için çok kurnaz diyorlar. Bu doğrumu acaba demiş.
Tilki:
-Ben ne dersem boş yiyenim. Sen en iyisi bizim eve kadar benimle zahmet edip gel de, söylenenlerin doğru olup olmadığını gör. Ayrıca yemeğe de konuğum olursun, demiş. Tavşan bu sözlere çok sevinmiş. Kendi kendine: "Ne akılsız tilkiymiş bu. Bir iki pohpohladım, övgümü yuttu, beni yemeye davet etti." diye söylenmiş. Birlikte tilkinin evine gitmişler. İçeri girer girmez tavşan şaşırmış. Çünkü tilkinin evi bomboşmuş. Ne yiyecek varmış, ne içecek. Tavşan birden tilkinin oyununa geldiğini anlamış. Çünkü evde kendisinden başka yiyecek
yokmuş tilki için. Bedava yemek yemeyi dilerken, tilkiye bedava av olduğunu anlamış.
Tilkiye dönüp:
-İnandım tilki kardeş, demiş. Senin hayvanların en kurnazı olduğunu anladım.
Baksana akıllı geçinen ben bile faka bastırdın. Evine, kendi ayağımla tıpış tıpış getirdin. Benim gibi akılsız birini afiyetle yiyebilirsin.
NOT: Merak duygusu yerinde kullanılmazsa, insanın başına büyük sıkındılar açabilir. Bizi ilgilendirmeyen konuları merak etmek, çoğu kere zararımıza olur.

Öğünme
Tanınmış bir doktor bir toplulukta öğünüyordu:
-Hastalarım beni çok severler.
Orada bulunan bir nüktedan tasdik etti:
-Sevmekte söz mü,sizin için hayatlarını feda edenler bile olmuştur.

Eşeğin Gölgesi Kime Ait?
Köylünün biri eşek kiralayarak kasabaya doğru yola koyuldu.Eşeğin sahibi de onlarla geliyordu.Öğle üzeri sıcaklık bastırınca ,köylüye şekten inip hayvanın gölgesinde biraz dinlenmek ve serinlemek istedi.Bu durumu gören eşeğin sahibi itiraz etti. Eşek kendisinin olduğu için, gölgesinden istifa etmeninde kendine ait olduğunu düşünüyor.
Köylü ise:
-Ne münasebet! Ben senin eşeğini yol boyunca kiralamadım mı? Öyleyse onu kullanma hakkı bana ait,diyordu.
Eşeğin sahib ise bu cevaba:
-Sen eşeği kiraladın ,gölgesini değil, diye karşılık veriyordu.Onlar böyle münakaşa ederken,başıboş kalan eşek kaçıp kayboldu.
NOT: İnsanlar, çok zaman boş yere kavga ederler.

Kayserili
Oğlu, Kayseriliden para istedi:
- "Baba 500 bin lira verir misin?" Kayserili :
- "400 bin mi? Naapcan lan 300 bini. 200 bin neyine yetmiyor. Al sana 100 bin yeter." der ve çıkartıp 50 bin lira verir.
Bunun üzerine oğlu pişkin pişkin güler:
- "Baba bana zaten 50 bin lira lazımdı." Kayserili :
- "Bak kerataya, sahte para vermesem kazıklayacaktı beni.."[/I][/B]

Yorumlarınızı bekliyorum...

aspıre

Üye
süper ...:kop:

POWER

POWER

Üye
Güzeldi gerçekten. TEşekkürler :)

jöly

Üye
güzelmiş...:kop:

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:kop::kop:

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
süper fıkralar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...