cepteyiz ama sağlıklı mıyız ???(bence önemseyin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dertliyim

dertliyim

Üye
    Konu Sahibi
cepteyiz ama sağlıklı mıyız ???(bence önemseyin)
:nono:CEP TLnin ZARARLARI!!!

Beyin Cep telefonlarının en yakın olduğu bölge başımız, dolayısıyla beynimiz. Bu da beynin, gönderilen elektromanyetik dalgaları emmesine yolaçıyor. Oysa beynin kendi içinde zaten dört ayrı elektromanyetik alan haritası var. Bunlar birbirleriyle içiçe geçmiş biçimde çalışıyor ve sinyalleri aktarıyorlar. Yani karmaşık bir düzen söz konusu. Buna dışarıdan bir başka alan eklendiğinde, sinyaller gerçekten karmaşık bir hal alıyor. Dolayısıyla beyin, vücuda yanlış sinyaller gönderebiliyor. Dahası bu dalgalar, beyinde hücreleri çevreleyen bazı dokuları da olumsuz etkiliyorlar. Sonuç, sinir sistemiyle ilgili hastalıklarda artış, hafıza zayıflaması, neurodejeneretif hastalıklar (beyinde dejenerasyon) ve hatta alzheimer olabiliyor...

Devamı sonra...:agla

ouSahin

ouSahin

Üye
konuyu oyunlar bölümünde ndn açtın onu anlamadım

FerreT

FerreT

Üye
Yanlıs bi davranış gıcıklık olsun die konu alakasız bi yeremi açılır:nono:

technonur

technonur

Üye
konu baya bi sapmış :)
ama şu cep telin zararları konusuna acayip uyuz oluyorm diyelimki tel hiç kullanmadım hayatımdada hiç kullanmıycam 1km aralıklarla baz istasyonları var bunların zararından nası koruncam :)

dertliyim

dertliyim

Üye
    Konu Sahibi
konu baya bi sapmış :)
ama şu cep telin zararları konusuna acayip uyuz oluyorm diyelimki tel hiç kullanmadım hayatımdada hiç kullanmıycam 1km aralıklarla baz istasyonları var bunların zararından nası koruncam :)

haklısın tabi maksadım gıcıklık yapmak değil ama oldu bi kere zaten suyu çıktı bu işin artık zor zaralardan korunmak ama elimizden ne gelirse en azından ileride başımıza ne geleceğini biliriz sadece olumlu bakmaya çalışıyorum çivisi çıktı bu dünyanın ancak kıyamet paklar

thebora

Üye
bence teknolojinin gelişimi,sağlıkla ters orantıda ilerliyor....
teknoloji geliştikçe sağlığımız daha çok riske girmeye başlıyor

neslein

neslein

Üye
ewet teknoloji saglıkla ters orantıda gelişiyor ama hiç kimsede umursamıyor bile :)

dertliyim

dertliyim

Üye
    Konu Sahibi
ewet teknoloji saglıkla ters orantıda gelişiyor ama hiç kimsede umursamıyor bile :)
evet gerçekten dediğin gibi eskiden insanlar kaliteye de önem vermiyorlardı ucuz olsun da şimdi en azından artık kaliteye ve doğal olan şeylere önem vermeye çalışıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt