Cepten Yasaklı Youtubeye Girmek ve Videoları Direk Olarak İzlemek Kesin Çözüm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

by.celik

Üye
ellerine sağlık birader

884226

884226

Üye
artık işe yaramıyor bunlarda
valla ben hala senin işe yaramıyor dedigin yöntemlerle giriyorum

8.8.8.8
8.8.4.4

208.067.222.222
208.067.222.220

4.4.4.4
4.4.4.2

bunların hepsi işe yarıyor sen dns otomatik olarak girdiginde yasaklı der bunları yaptıgında sayfa görüntülenemiyor der diyerini den ekesin biri çalışır sayfa görüntülenemiyor demeside dns nin işe yaramaması degil sunucunun yogun olması....... derken kardeş dediklerini yaptım ama n96 hala yasak diyor siteye internete girememek gibi bi sorunum olmadı ama siteye yasaklı diyor degişen bişey olmadı bende

ahenk

ahenk

Üye
valla ben hala senin işe yaramıyor dedigin yöntemlerle giriyorum

8.8.8.8
8.8.4.4

208.067.222.222
208.067.222.220

4.4.4.4
4.4.4.2

bunların hepsi işe yarıyor sen dns otomatik olarak girdiginde yasaklı der bunları yaptıgında sayfa görüntülenemiyor der diyerini den ekesin biri çalışır sayfa görüntülenemiyor demeside dns nin işe yaramaması degil sunucunun yogun olması....... derken kardeş dediklerini yaptım ama n96 hala yasak diyor siteye internete girememek gibi bi sorunum olmadı ama siteye yasaklı diyor degişen bişey olmadı bende

208.67.222.222
208.67.220.220 olarak girin (067)degil 67 olacak ve teli restart yapın

iyi forumlar

harunsarslmaz

Üye
n86 telefonum var ve onerdıklerınızı yapmama ragmen hala gıremıyorum ne youtubeye nede facebooka face e giriyorum ama videoları ızleyemıyorum bır arkadasımda 5800 var dırek olarak hem faceye hemde youtubeye gırıyor aldıgında -n berı gırıyormus nasıl olabılır yardım edersenız sevınırım

ahenk

ahenk

Üye

üstteki linke ceptelefonundan girip tıkla ve youtube seyredebilirsin baglantıyı yerimlerine kaydet istedigin zaman istedigin yotube videosunu izle konudaki gibi dns ayarlarını yaptıysan

iyi forumlar

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah :D

sond63

Üye
slm arkadaslar benim 6220 clasik nokia telefonum var bu ayarları denedim olmadı nasıl yapabilirim bilen varsa yardımcı olursa asevinirm şimdiden teşekurler

ahenk

ahenk

Üye
slm arkadaslar benim 6220 clasik nokia telefonum var bu ayarları denedim olmadı nasıl yapabilirim bilen varsa yardımcı olursa asevinirm şimdiden teşekurler

ceptelefonunla buraya gelip linke tıkla girersin

iyi forumlar

anelka-39

Üye
slm arkadsım 28.05.2010 itibariyle 5800 da youtubeye girmek icin ayarlar kısmından dsn ayarlarını 1.ve 2. tam olarak ne yazıyoruz yardımcı olursan sevınırım
Youtubeye

digitalboy

Üye
arkadaşlar youtube veya facebook tan video izlemek için kesin cozum üreten yok mu 5800 için

ataparkli61

Üye
arkadaşlar n86 da calışmadı malesef acmıyo (((((((((((((

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
bende yapamadım yha nese boswer bolt um var bnm

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
teşekkürler..

metindkc

Üye
Kardeş n73 de calışıyormu calışıyosa ayarları nasıl

ubarmen20

Üye
wifi ağımda denedim ama işe yaramadı yardımlarınızı bekliyorum.

mstf_l

mstf_l

Üye
youtube icin google ın sitesinden resmi youtube uygulamasını kullanabilirsiniz

cimbomaslan

Üye
evdeki internerin wlan dan bağlanıyosan evdeki internetininde dns ayarlarını 4.2.2.2 4.2.0.0 yap.

Üst Alt