Cepten video izlemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spydevil

Üye
    Konu Sahibi
Cepten video izlemek
Nokia 5800 xpress music var vodafone hat var sınırsız internet alacam tel için ancak video izleyemezsin diyorlar ne işe yarıyor o zmn bu sınırsız internet? Doğrumu yoksa programımı var yardım edermisiniz ..

dmatias

Üye
izlersin kardeş tarayıcı yüklersin

spydevil

Üye
    Konu Sahibi
opera yükledim ama olmaz dediler izleyemezsin video falan bi program varmış adı aklımda değil oda yasaklanmış türkiyede daha denemedim sınırsız int alınca denicem ama bilmiyorum valla garip bi iş sınırsız int alıyorsun video izleyemiyorsun ki doğruysa ..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
opera yükledim ama olmaz dediler izleyemezsin video falan bi program varmış adı aklımda değil oda yasaklanmış türkiyede daha denemedim sınırsız int alınca denicem ama bilmiyorum valla garip bi iş sınırsız int alıyorsun video izleyemiyorsun ki doğruysa ..
O dediğin program skyfire idi,evet maalesef 1 temmuzdan itibaren türkiyeden desteğini çekti,şuan itibari ile onun yerini tutacak bir tarayıcıda maalesefki yok..

spydevil

Üye
    Konu Sahibi
heh skyfire demişti şimdi izleyemiyoruz değilmi facedeki videoları falan sınırsız int ile

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bildiğim kadarı ile izleyemiyoruz,o skyfire programı ile canlı Tv bile izleyebiliyorduk..nerde o eski günler:)

spydevil

Üye
    Konu Sahibi
of be lanet olsun ne hayallerim vardı :) şimdi bu sınırsız int ile hiçbi video izleyemiyoruz öylemi müzik dinleyemiyoruz ancak resimler görünüyor?

levasinay

levasinay

Üye
resimler gorunur bolt tarayiciyla youtubedeki videolari izlersin ve spb tv programiyla da show tv, cine 5, kanal a, power turk, trt kanallarinin hepsini ve yabanci kanallari izlersin

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Kardeş spb tv programındaki kanallar internet paketi ile mi izleniyor yoksa kontorlu mü...

^^Positive^^

Üye
v60 çıkacak onda izleniyor
eğer bekliyemem diyorsan skyfire indir izle....

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Pahalı telefon da başa bela yaa suna baksana bi video izlemek için kırk takla atmak gerekiyor.
Bende 3 yıldır N70 var, youtube videolarını bolttan izliyorum facebook videolarını da Core Playerdan izliyorm. Mobil tv ne hikmetse bedavaya çalışıyor, spb tv yi de internet paketiyle izliyorum bi sürü kanalm var yani. Herkes telefonuma takoz diyo ama terminator gibi walla :D :D :D

levasinay

levasinay

Üye
Pahalı telefon da başa bela yaa suna baksana bi video izlemek için kırk takla atmak gerekiyor.
Bende 3 yıldır N70 var, youtube videolarını bolttan izliyorum facebook videolarını da Core Playerdan izliyorm. Mobil tv ne hikmetse bedavaya çalışıyor, spb tv yi de internet paketiyle izliyorum bi sürü kanalm var yani. Herkes telefonuma takoz diyo ama terminator gibi walla :D :D :D

Bravo valla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt