Cepten Telnet Bağlantısı - N73

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknmxx

Üye
    Konu Sahibi
Cepten Telnet Bağlantısı - N73
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle foruma yeni katıldığımı ve ilk mesajım olduğu belirtmek istiyorum.

Ben N73 kullanıcısıyım ve Cepten telnet bağlantısı yapabileceğim bir symbian uygulaması arıyorum.Hatta SSH desteğide olursa çok iyi olur. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum. Belki vardır diye düşünüyorum.

Böyle bir terminal programı bulabilmemiz mümkünmü. Ben bulamadım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:utan

• Beğen
Tepkiler: ömer şmşk

toprakumit

toprakumit

Üye
Terminal programı bile bulsan hat portunu nasıl tele bağlicaksın?_? Düşünmek lazım....Gprs e devam ;)

________________________ Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

hknmxx

Üye
    Konu Sahibi
S60 için bir uygulama
SSH desteğide varmış N73 te aktif olurmu bilmiyorum. Sonucu yazarım.

Java veryionu için değişik bir uygulama.

toprakumit

toprakumit

Üye
S60 için bir uygulama
SSH desteğide varmış N73 te aktif olurmu bilmiyorum. Sonucu yazarım.

Java veryionu için değişik bir uygulama.

Peki hat portunu nasıl alıcaksın onun!!! N73 e nasıl bağlicaksın!!!

__________________________________________________Maxicep Ailesinden Sevggiler!!!!

Lyciren

Üye
gnubox la telefon üstünden port açabiliyosun ama biraz fazla karışık ve sertifikalaman laızzm

toprakumit

toprakumit

Üye
gnubox la telefon üstünden port açabiliyosun ama biraz fazla karışık ve sertifikalaman laızzm

Arkadaşım ben sana diyorumki;
Bunu yapman için evdeki telekom hattından telefona kablo bağlaman lazım... Veyahutta ev telefonunun blutooth lu olması lazım... Teli hatta bağladıktan sonra port programını yani terminal programını bulursun... Bana sadece N73 ü , telekom hattına nasıl bağlıyacağını söyle!!!Ben de sana helal olsun diyeyim ;)

_____________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!!

eddyredline

eddyredline

Üye
Arkadaşım ben sana diyorumki;
Bunu yapman için evdeki telekom hattından telefona kablo bağlaman lazım... Veyahutta ev telefonunun blutooth lu olması lazım... Teli hatta bağladıktan sonra port programını yani terminal programını bulursun... Bana sadece N73 ü , telekom hattına nasıl bağlıyacağını söyle!!!Ben de sana helal olsun diyeyim ;)
öncelikle bu işlem gercekten olan bir işlem fakat dikkat edilmesi gereken tek nokta var o da bilgisyarınızdaki bluetooth driverdir. eger bluetooth driveriniz Widcom ise bu işlem hata yapmadıgınız taktırde %90 olumlu sonuc vermiştir
:D:D:Daklıma gelmisken telefon kablosunu zaten bilgisayara takmısız ki soyle dusun sen telefonu modem olarak kullanabiliyorsun ama bilgisayarı kullanamasmısın gibi bişi oldu artık bu
bu tur işlemleri googleda aratırsanız
bilgisayardan telefona veri akısı saglmıs olursunuz
kablo,bt,ve wifi olarak baglantı programları heryerde mevcut
uyarı: bu işlem olumlu sonuc verdigi taktirde telefonunuz yavaslaya bilir bunun nedeni atık dosyadır
yani gecmiş ve site buyuklugu bunun için isteginizi karsılamaya bilir.
saygılarla
aklıma gelmisken toprak umut eger baska bir kullanıcı ismiyle forumda ismin varsa senin paylatıgın asıl işlevi ftp paylasım olan senin hack diye dagittin programları dusun sadece sunu diyebilirim bu işlerle ugrasan cok az insan var ege onem gosterilseydi hayal gucu ile sınırlı bir yapı olusurdu. telefonalr arası agpaylasımı gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt