Cepten Sınırsız Mp3 & Video indir-izle (Programsız ve çok basit) By YusufEMRE

Konu Sahibi

Güzel kardeşim tabiki kontör yiyor, Bedava olduğunu söylemedimki zaten. Wlan ile bağlanan ve sınırsız internet paketleri kullananların işine yarar bu olay.

valla ben anlatımı dahi bulamadım downloadı boşer :S gif dosyası eklemişsin de tıklıom baska sitelere yonlendiriliyorum.bu dediqin gif dosyaysı hanqisi dostum.loadtr mi

Konu Sahibi
valla ben anlatımı dahi bulamadım downloadı boşer :S gif dosyası eklemişsin de tıklıom baska sitelere yonlendiriliyorum.bu dediqin gif dosyaysı hanqisi dostum.loadtr mi

Dostum gif dosyasinin linki olmus heralde

Bu sitelere gir kolaylikla vldeo ve mp3 indirebilirsin

sedtpl

Üye
çok saçma bi soru ama nerde bu gif ?

Afşın

Üye
Teşekkürler emek harcamışsın sağol

kardeşim çok teşekkür ederim emeğin için ama benim bi sorum olacak herşey güzel hoş mp 3 de iniyor ama yarım iniyor ben 4 mb indiriyorum öyle gösteriyor ama inince bir iki mb inmiş oluyor yani şarkı 4 dk iki dk bile inmiyor.

Konu Sahibi

Indirme islemi bitmeden baglantinizda kopukluklar meydana gelmis olabilir.
Sadece mp3 indirmek istiyorsaniz youtube linkini tiklayip sitesindeki gerekli yere yapistirirsaniz indirmede hicbir problem yasamazsiniz

dmyoutube çok problemli bir siteydi 3. Linkteki site çok iyi. Çok teşekkürler...

008385

Üye
blackberry 8520...dediğin sitelere ve başka sitelere giriyorum video üzerine tıklayınca to continue playinh media files,try turnin off mass storage mode diyo anlamadım bişey

slm yunus kardeş benim tel n73... netten indirmeden nasıl video izleyebilirim...

EMEGİNE SAGLI.... AMA MB YİYOR ASIRI DOSTUM YOUTUBEV-DEN İNENLER.. tubudy.mobi e gir opera mobilden istediin video mp3 indir cok dusuk mblere istediin mp3 de var yuzde 90

rkap

Üye
tesekkurler

<br />
<br />

----------Eklendi @ 01:35:05 ---------- Yazıldı @ 01:33:26 ----------

kardş ben bu m.youtubeden müzk indirdim opera mini ile ama bozuk diyo çalmadı neden böyle oluyo