CEPTEN ONLiNE OYUN TibiaME Yeni Version 2.05

uqrdqn

Üye
biri şu oyunu acmamda yardmcı olsn

..oFLu..

Üye
arkadaşlar biri yardımcı olsun bu oyun wlan baglantısı ıle oynanıyor mu ?

---------- Eklendi @ 15:16:48 ---------- Yazıldı @ 13:53:47 ----------

arkadaşlar bi türlü oyuna baslayamıyorum new game dıyorum bıse doluyo sonra connectıons logın server faıled felan dıyo nasıl uyelık alcam nasıl baslıcam bı yardımcı olun ?

Oyun güzelde oyun hakkında da biraz bilgi verseniz. Kasılma hakkında skiller statüler falan.

Konu Sahibi
Oyun güzelde oyun hakkında da biraz bilgi verseniz. Kasılma hakkında skiller statüler falan.

bakabilirsin kardesim.

---------- Eklendi @ 00:30:14 ---------- Yazıldı @ 00:22:03 ----------

Arkadaslar bu arada oyunun yeni versiyonu çikmistir ve indirme link yenilenmistir...

sekajmer

Üye
öncelikle dan downloaddan telefonunuzn modelini seçip kutucugu onaylayıp indirin.

- - - Eklendi - - -

oyunu açın ve 'New game' den Kayıt olun (oyundaki adınız,Şifreniz,WORLD bölümüne 1 yazın, ve karakter,cinsiyet seçin.

- - - Eklendi - - -

Oyuna giriş yapmak için 'Contunued' dn kayıt olmak için 'New game' ama en önemlisi internet ayarınızı yapın!

- - - Eklendi - - -

hangi operatörseniz sonu internet olanı seçin. Örnek: Tukcell İnternet yada erişim noktasına 'internet' yazın kaydedin. Ve işlem başarıyla tamamlandğ .d

- - - Eklendi - - -

Oyun knight ve metin2 karışımı bişey sorularınız varsa buyrun...

nuuraah

Üye
yaw ben bi ara oyunu indirdim 1 sene önce oynuya mamıştım inş. Şimdi becerim tanks

Jitou

Üye
Bir zamanlar oynardım gerçekten güzel oyun

mamat61

Üye
ya sitesinden indirirken tibiame s60v3 20 mb lık var bi tane de tibiame classic s60v3 800 kb var farkları ne ki

Yooo arkadaşlar internet paketi almanıza gerek yokki oyun pcdende oynanıyor hemde internet tarayıcısından hemde hiç kasmıyor ayrıca şunuda belirtiyim. Ben ölçtüm 2 saat donanimhaber youtube tusul google ve ikariam gibi sitelerde dolaştım ve telefonumun sürümünü güncellendim sonra 1.50 saat (yada 1 saat) tibiame oynadım sadece 1 mb net gitti demekki nete girmeden sadece tibiame oynasam daha uzun sürede daha az net gitcekmi,ş o yüzden üzülmeyin net paketi için fakat iyi bir sarj cihazınız olmalı hem paket veri çekip hemde oyun kasıyor.