Cepten msn günde kaç mb harcıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibel285

Üye
    Konu Sahibi
Cepten msn günde kaç mb harcıyor
Selamlar arkadaslar ,

ben cebıme ebuddy msn yukledım , ve vodafone hattım var.. Tüm gun cepten msn nı kullanırsam ortalama ne kadar mb harcarım ?? yada ortalama ne kadar internet kullanmıs olurum(kb) kilobayt ??

bilgi verirseniz çok sevinirim ..

SIBEL

dj eşref

Üye
eger ınternet paketın varsa aylık yada gunluk olanlardan bahsedıyorum hıc bır sorun olmaz yanı hesabından TL dusmez ama yoksa bellı mb yada kb lardan ucretını alırlar ne kadar alırlarsa baglantıyı kapattıktan sonra mesaj olarak yada telefonun ekranına bılgı kutusunda yazar......

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
evet paketin varsa bırak program açık kalsın yoksa tl üzerinden normal gider fazla da değil az da değil

sibel285

Üye
    Konu Sahibi
Paket almadım suan ..ama aksama kadar acık kalsa ne kadar kb gıder onu merak ettım .. Hesaplamak ıstıyorumda ödeyecegım parayı ..

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
ben şimdi ebuddy açıyorum 1 dk da harcadığı kilobayt ile saati çarpsam sonuç doğru olur mu

----------Eklendi @ 11:37:41 ---------- Yazıldı @ 11:20:31 ----------

Bilen Varmı

dj eşref

Üye
o zaman bır denemekte fayda var 1 saat acık tut msn yı bakalım ne kadar alacaklar yada almazlar bellı olmaz :) ayrıca msn ye gırerken sorunla karsılasırsan yanı baglanıpta tekrar cıkıs olursa sana tavsıyem VODAFONE INTERNET ayarlarını alman lazım bu ayarı aldıgın zaman msn ye gırerken senden baglantı noktası ısteyecek sen VODAFONE INTERNETı sec boylece baglantın kopmaz bır cok arkadaslarımız msn ye baglanırken VODAFONE LIVEyı sectıklerı ıcın hep sorunla karsılasıyorlar onun ıcın sen msn ye baglanırken VODAFONE INTERNETı sec.......ben bu ayarı nerden alacagım dersen *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarı alma var ordan alabılırsın

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
benim bir tane ayarim vodafone internet :)

sibel285

Üye
    Konu Sahibi
evet bende vodofone ınternetten baglanıyorum . kopukluk olmuyor daa.. ne kadar harcadıgımı nereden ögreneceğim pekı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt