Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten Facebook yorum yazamıyorum ..
Sponsorlu Bağlantılar
apica
Üye
Konu Sahibi
Cepten Facebook yorum yazamıyorum ..
Arkadaşlar cepten Facebook a giriyorum ancak ne yorum yazabiliyorum nede ileti yazabiliyorum, sadece beğenebiliyorum . Ben N70 kullanıyorum, Samsung un eski bir modelinde denedim onda bile yorum yazılıyor , yarımcı olursanız sevinirim ..
emreylcn58
Üye
bnde ya birsi yardım etsin..
FenerbahceMKA
Üye
o bi programlanflan çüzlücek iş deil ki...!? onun için telefon modeliinin yeterli olması gerekir die biliorm çünkü n70 kullandım sadece beğen flan ama black berry 9700 ve n96 da bilgisayarda yapptığın herşeyi yapabiliosn
emreylcn58
Üye
tamm yaptım opera miniyi indirdim girdim ücrtsiz ama belli bi aşamadan sonra 50 kr gidio haberiniz olsun
jk62
Üye
Arkadaşlar lütfen bi çözüm yolu yk mu
muiestyfa
Üye
Bendede Ole ya
xqz5
Üye
Telefonunuzun kendı tarayıcısından başka bir web browser kullanın sorun cozulur. opera mini be bolt ıkısını de kullanıyorum ben sorun yok hıcbır şekılde vodafone sınırsız ınternet oldugu ıcın kontor gıtmıyor ama, facebook gırınce bu tur tarayıcılardan ekstra kontor gıdıyor sanırım.
muiestyfa
Üye
bendede ole
xorhanx194
Üye
arkadaslar bndede n72 war boyle hatta uygulamadukkanından bedava ıcerık bıle ındırılmyo turkcelde gttm sordm trkcell bayıne javascrıpt mı ne oyle bıse warms dsteklemeyn