Cepten Facebook yorum yazamıyorum ..

Sponsorlu Bağlantılar

apica

apica

Üye
    Konu Sahibi
Cepten Facebook yorum yazamıyorum ..
Arkadaşlar cepten Facebook a giriyorum ancak ne yorum yazabiliyorum nede ileti yazabiliyorum, sadece beğenebiliyorum . Ben N70 kullanıyorum, Samsung un eski bir modelinde denedim onda bile yorum yazılıyor , yarımcı olursanız sevinirim ..

emreylcn58

Üye
bnde ya birsi yardım etsin..:ağlarım::ağlarım:

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
o bi programlanflan çüzlücek iş deil ki...!? onun için telefon modeliinin yeterli olması gerekir die biliorm çünkü n70 kullandım sadece beğen flan ama black berry 9700 ve n96 da bilgisayarda yapptığın herşeyi yapabiliosn

emreylcn58

Üye
tamm yaptım opera miniyi indirdim girdim ücrtsiz ama belli bi aşamadan sonra 50 kr gidio haberiniz olsun :oke:

jk62

Üye
Arkadaşlar lütfen bi çözüm yolu yk mu

muiestyfa

Üye
Bendede Ole ya

xqz5

Üye
Telefonunuzun kendı tarayıcısından başka bir web browser kullanın sorun cozulur. opera mini be bolt ıkısını de kullanıyorum ben sorun yok hıcbır şekılde :) vodafone sınırsız ınternet oldugu ıcın kontor gıtmıyor ama, facebook gırınce bu tur tarayıcılardan ekstra kontor gıdıyor sanırım.

muiestyfa

Üye
bendede ole

xorhanx194

xorhanx194

Üye
arkadaslar bndede n72 war boyle hatta uygulamadukkanından bedava ıcerık bıle ındırılmyo turkcelde gttm sordm trkcell bayıne javascrıpt mı ne oyle bıse warms dsteklemeyn

Takipçi Satın Al

Üst Alt