Cepten cebe bedava SMS uygulaması, programı

Sponsorlu Bağlantılar

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
    Konu Sahibi
Cepten cebe bedava SMS uygulaması, programı
(konu daha evvel açıldı ise kusuruma bakmayın arama yaptım eşleşen bir sonuç bulamadım belkide benim arama kriterlerim farklıdır elimde 2 adet symbian makine olmadığı için deneme şansım olmadı)

Symbian destekli cep telefonlarında artık mesajlaşma için para ödeme dönemi sona eriyor...

Gerçekten şimdiye kadar denenmemiş bir yöntem kullanan Tawfik Dialer yazılımı, işletim sistemi olarak Symbian kullanan telefonlar üzerinde kullanılabiliyor. Çalışma mantığı ise oldukça basit. Yazılım, gönderilmek istenen mesajı mors alfabesine benzer bir şekilde kodluyor ve karşı telefona buna göre bir dizi çağrı bırakıyor.

Karşıdaki telefon da bu çağrıları tekrar harfe dönüştürüp kullanıcısına mesaj olarak sunuyor. Sistemin çalışması için her iki telefonda da bu yazılımın yüklü ve çalışır durumda olması gerekiyor. Bu noktada sorun yaşamamak için tabi ki karşı tarafın gelen çağrılara cevap vermemesi ve meşgule düşürmemesi gerekiyor.

Ayrıca aranacak numaranın mutlaka +90542... şeklinde uluslarası formatta girilmesi gerekiyor. Telefon hiçbir şekilde açılmadığı için herhang bir tarafa ücret yazmıyor ve kontör azalmıyor. Bu şekilde eğerli mesajın alınmasını bekleyecek kadar yeterli sabrınız varsa maksimum 40 karakter sınırı ile istediğiniz kadar sms gönderebilmeniz mümkün. Bizden size tavsiye telefonu sessize almayı unutmayın

Adım adım kullanım ipuçları:
1. İlk olarak yazılım üzerindeki SetNumber seçeneğini kullanarak numaranızı girin.
2. Ardından mesaj yollanacak numarayı uluslarası formatta belirtin.(+90542... şeklinde)
3. SetMessage seçeneği yardımıyla maksimum 40 karaktere kadar mesajınızı girin.
4. Send seçeneği seçin ve yollama işleminin tamamlanmasını bekleyin. İşte hepsi bu...

Eğer wap bağlantısı kullanıyorsanız yazılımı wap.GetJar.com sitesinden doğrudan telefonunuza indirebilirsiniz. Bunun için Quick Download seçeneği altından 5183 download kodunu kullanmanız yeterli. PC altından indirip daha sonradan yüklemek için ise aşağıdaki ekte belirtilen uygulamayı indirebilirsiniz.

Uyumlu telefonlar: Nokia 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N70, N72

Ekli dosyalar

gokhan705

Üye
slm

nozden

nozden

Üye
dogru mu acaba!

FerreT

FerreT

Üye
DeliAşık Program için Saol Bendede uyumlu telefonlar olmadığı için malesef deneyemedim..Ama emeğin ve anlatımın için ayrıca tşkler ;)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Arkadaşlar Çalışıyor Ama Çok Yavaş Çalıştı Bende

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
paylasım için sagol

paradox1026

paradox1026

Üye
Süper

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
saulasın

wuc

wuc

Üye
6233 uyumlu olsa denerdim
emegine saglık

ademvehavva

ademvehavva

Üye
ben bunu daha önceden de duymuştum ama benim tel desteklemiyor ama teşekkürler en azından elimizde kaynak oldu sonra bi deneriz görürüz.

anticomm

Üye
hiç bakmayın hiç bi işe yaramıyo denedim sadece 2-3 saniyede 1 arıyo

korsantv94

korsantv94

Üye
Evet benle uyumlu değil:D

yogurtcu58

Üye
En kısa zamanda denerim, eğer doğruysa çok işimize yarar, sağol..

M3L!H

M3L!H

Üye
Çok güzel bir yazılıma benziyor.Denicem cevabını yazarım :)

--------------- Ekleme ---------------

Denedim bende bir işe yaramadı... :(

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
zor iş hem karşı tarafta da olacak bir de n73 yok :( ama saol paylaşım güzel :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt