cepten bilgisayardaki internete bağlanma???

Sponsorlu Bağlantılar

omer_atila

Üye
    Konu Sahibi
cepten bilgisayardaki internete bağlanma???
beyler ben yeni N95 aldım we bilgisayarımdaki internete bağlanmak istiyorum kablolu internet kullanıyorum bide bilgisayarda BT war bunu nasıl becerebilirim

• Beğen
Tepkiler: MegaCimbomlu, kocabeller ve galata-05

cebim

Üye
N95 Zaten Wireless var nesini kullanacaksın. ama tabi nasıl kullanıldığını bilmiyorum. kablosuz modemle internete N95 ilde bağlana bilirsin. N95 Olan arkadaşlar bilen varsa yardımcı olsun

Ozan

Ozan

Admin
Wireless baglantı destekli adsl modem alarak bu işi çok kolay ve hızlı bir sekilde halledebilirsiniz .

Kablolu modemi , kablosuz baglantıya çevirecek access point dedigimiz ürünler var onlardan da alarak eve kablosuz baglantı desteği verebilirsiniz.

mey

Üye
ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM ŞU EVDE AİR TİLES KABLOSUZ MODEM VAR VE BİDE N 73 ÜM VAR O MODEME NSIL LLLLLLLLLLLLLLLLLL BAĞLANABİLİRİM PROGRAM NE VARSA BİLGİLENDİRİN BENİ LLÜTFEN MSN safak.kazan msnde de konuşabiliriz konu hakkında

enfexiaaa

Üye
lütfen yardım benim nokıan95 8gb var benim oturduğum binada internet var ama şifreli ama şifreyi- biliyorum - girdiğim halde internete bağlanamiyorum

fbtore

fbtore

Üye
telefonu kablo yardımı ile internete bağlaya bilirmiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

fbtore

fbtore

Üye
bide benim sorunumu dinleyin :D Bende e51 var ve kablolu internet var e51 i kablolu modeme bağlaya bilirmiyim (kabloyla vs.)

eminmeo

eminmeo

Üye
bide benim sorunumu dinleyin :D Bende e51 var ve kablolu internet var e51 i kablolu modeme bağlaya bilirmiyim (kabloyla vs.)
çok basit:D önce bilgisayarcıya gidip ethernet kartı alıyorsun. sonra telefonon arkasını açıp usb girişini buluosun, onu yerinden koparıp kartı oraya elektirik kablosuyla bağlıosun işin bitince telefonu açıosun kablayu karta takıon süper hızlı internete girion:oke:

endrocu

endrocu

Üye
Sen öyle yaptın heralde.Yapa bildiysen çok güzel (harcanıyorsun be abi):kop2::kop2::kop2:

--------------- Ekleme ---------------

Faydalı olabilecek arkadaslar cevap yazarsa daha iyi olacak.

djj_tnr

Üye
adamlara bak ya adam kabloluyla bağlanamyı soruyo siz ne diyosunuz bendede n73 var kabloyla bağlanma varsa söleyin yoksa çok boş konuşmayın

K_R_M

K_R_M

Üye
konularım içinde varr bi göz atın işinize yarar belki

serdar0126

Üye
yha arkadaşlar bu sekilde bağlanınca telefondan kontör filan gitmiyor değilmi

--------------- Ekleme ---------------

bi cevap lütfennnnnnn

sedat_17

sedat_17

Üye
Komedi gibi

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Kablolu bağlandıktan sonra zaten modeme ve bilgisayara bağımlı olacaksın.Bilgisayardan bağlan daha iyi.

cuneyt_FB

cuneyt_FB

Üye
wireless olmayan telefonla modemden internete bağlanmak zorrr bluetooth la felan yok diye biliyorum ama şöyle birşey yapabilirsiniz modem desteği olan telefonla bilgisayarınızı internete bağlayabilirsiniz :) yani telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz o zamanda faturaya yansıyor avea dan sadece internet bağlantısını onaylamam 0,02 tl ye mâl oluyor :)

MQFYQ

Üye
:kop:

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
gereksiz konu

yrtk

Üye
bn blyorum ama burda sölemem :ehe byyy :bye2:

nurse

Üye
merhaba. benim sorum ben bilgisayarımda vınn mobil modem kullanıyorum ve wifili tlf aldım telefonumdanvınn vasıtasıyla internete girmek istiyorum nasıl yapabilirim

Üst Alt