CepteMSN'de Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MFU

Üye
    Konu Sahibi
CepteMSN'de Sorun
Öncelikle Herkese Merhaba;

Sonunda bu siteye üye oldum çünkü google'da telefonla ilgili ne yazsam bu site çıkıyor. Fakat bir sorunun cevabını halen bulamadım. Bir de size anlatayım dedim. Şimdi ben CepteMSN'i Nokia 6300'ıma yükledim. Kaydoldum ve bir kısa mesaj gönderdim. Oturum aç dedim hesabımı ve şifremi girdikten sonra "Versiyon Kontrol" diyor. Orayı geçtikten sonra da "Oturum açılıyor" diyor ve program "Oturum Açılıyor" yazısında kalıyor. Bekledim, bekledim fakat açılmadı. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Not: Hattım Avea (506). Ayrıca Avea MSN ayarlarını da yaptım.

Teşekkürler, MFU.

--------------- Ekleme ---------------

Kendi kendime konuşmak bana biraz garip geliyor ama bilen arkadaş varsa lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. :)

MFU.

hoca91

Üye
bilmiyorum kardes bende arıyorum ama...

konya_samet

Üye
bende bilmiyorum bende yükledim paket veri üye olun diyor girmiyor

erso222

Üye
aynen bende o sorun kıcam bulanet telofunu

ycg35

ycg35

Üye
kaydolduktan sonra 1 gün kdr beklemen gerekiyor ki adamlar snn kaydını alabilsin ama sen en azından oturum açılıyor yazısına kdr gelebilmişsin bnm tel 1 gün bekledikten sonra denediimde versiyon kontrol yazısında kalıyordu yani sn bekle bi gün olmadı birkaç gün belki olur oturum açıldı yazısıyla kaldığına göre olur o sn mrk etme..

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
Kardeş Operatörü Türkcel Olarak Secip Deneyin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
kayıdını almalarını bekle

fenomen5756

fenomen5756

Üye
kardeş sana önerim: sen en iyisi sen o prograı kullanma.balka msn programları kullan.Zaten daha iyileri var.

bugsbunny_up

Üye
bende turkcell war ama o da olmuyor
bide paket veri sorunu kntrn olmadığında veriyor kardeş
bende buddy vardı calıstıramadım connection geliyor 10-15dk bekliorum sonra not connection gelioyr benim ayarlarımda tam ama olmuyor...

zi-şuur

Üye
ben 1 gün değil bir aydır bekliyorum.ama olmadı.şimdi ebudy yi kullanıyorum.kontörde çok gitmiyor.1 veya 2 kontör gidiyor.hattımda avea

evanradieva

evanradieva

Üye
cepte msn yaramaz 4 defa kaldırdım yukledim kntrlerimde boşa gitti kullanmayın o lanet proyu 5 para etmez kntrunuze yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...