ceptelefonun daki sms vifi ile bakmak mümkün mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ceptelefonun daki sms vifi ile bakmak mümkün mü
arkadaşlar ben ceptelefonumu vifi olarak leptop a baglıyorum ve telefonda yanımda olmuyor bunun içince vifiden kontrol etmek istiyorum boyle bişi mumkun müdür müm künse yardım edermisiniz

joker.lg

joker.lg

Üye
nokia pc süite ile yapabilirsin ama bluetooth açık olmalı

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc süite ile yapabilirsin ama bluetooth açık olmalı

bi deneyim ama leptop da bluetooth yok

nededim olmadı nokı pc suitte gerekli donanım yüklü degil dedi

---------- Post added at 19:24:53 ---------- Previous post was at 19:12:58 ----------

lütfen yardım edin

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
bi deneyim ama leptop da bluetooth yok

nededim olmadı nokı pc suitte gerekli donanım yüklü degil dedi

---------- Post added at 19:24:53 ---------- Previous post was at 19:12:58 ----------

lütfen yardım edin
Kardeş ilk önce telefonunu usb kablosu ile laptop'a bağla sonra pc suite aç.(USB kablosu yoksa Bluetooth'la da bağlanabilirsin.)
Sonra o zaten gerekli yazılımları yükliyecek.Daha sonra pc suite de mesajlar bölümüne tıkla ve senkronize et de.Bundan sonrası basit. Telefonun bluetoothla bağlı kalacak ve telefonuna mesaj geldiğinde pc den bakabileceksin.Fakat telefonunun sesini duyman lazım ki mesajlar bölümünü yenileyesin :ehe Bluetooth'un yoksa USB kablosu ile telefonun bilgisaya bağlı olsun bilgisayardan da mesajlaşırsın.:oke:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ilk önce telefonunu usb kablosu ile laptop'a bağla sonra pc suite aç.(USB kablosu yoksa Bluetooth'la da bağlanabilirsin.)
Sonra o zaten gerekli yazılımları yükliyecek.Daha sonra pc suite de mesajlar bölümüne tıkla ve senkronize et de.Bundan sonrası basit. Telefonun bluetoothla bağlı kalacak ve telefonuna mesaj geldiğinde pc den bakabileceksin.Fakat telefonunun sesini duyman lazım ki mesajlar bölümünü yenileyesin :ehe Bluetooth'un yoksa USB kablosu ile telefonun bilgisaya bağlı olsun bilgisayardan da mesajlaşırsın.:oke:

leptopda bloutoot yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt