team1 Üye bence arka arkaya 20 30 tane aynı konuyu açın problem olmasın bu program en az 20 konuda geçer ve bu sony icadı olmadan çalışmaz
bence arka arkaya 20 30 tane aynı konuyu açın problem olmasın bu program en az 20 konuda geçer ve bu sony icadı olmadan çalışmaz
adadesigner Üye grham bell i duşündukce nasıl bir tepki verecegini hayal edemiyorum adam bi telefon icat etti su gelinen noktaya bak
grham bell i duşündukce nasıl bir tepki verecegini hayal edemiyorum adam bi telefon icat etti su gelinen noktaya bak
chatlakmert Üye KArdes bu N95 e uyarmı ? eger ona göre program varsa paylaşırsan sevinirm.Teşekürler --------------- Ekleme --------------- KArdes bu program n95 olurmu? yada n95 uygun TV programın varmı. Teşekürler
KArdes bu N95 e uyarmı ? eger ona göre program varsa paylaşırsan sevinirm.Teşekürler --------------- Ekleme --------------- KArdes bu program n95 olurmu? yada n95 uygun TV programın varmı. Teşekürler
derbederburak Üye Kardes bnde k750i var bana olurmu ve kontor gıdıormu --------------- Ekleme --------------- Kardes bnde k750i var kontor gıdermı bana solermısınız paylasım ıcın saol --------------- Ekleme --------------- K750i ıcın bulursanız sevınırım paylasım ıcın saolun
Kardes bnde k750i var bana olurmu ve kontor gıdıormu --------------- Ekleme --------------- Kardes bnde k750i var kontor gıdermı bana solermısınız paylasım ıcın saol --------------- Ekleme --------------- K750i ıcın bulursanız sevınırım paylasım ıcın saolun