aga44 Üye yaw Bunun Kaç Kontor Yediqini BiLen varmı Programı Vermişsiniz ama açıkLama yapmamışsınız Ne i$ ßu yaf ??
yaw Bunun Kaç Kontor Yediqini BiLen varmı Programı Vermişsiniz ama açıkLama yapmamışsınız Ne i$ ßu yaf ??
seferalan Üye bunu hangi hat destekliyor ben kurdum seçeneklerde kanal listesi istiyor real playerı kullanıyordum görüntü çok bozuk belki vimio ile daha iyi görüntü alırım demiştim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim TEŞK
bunu hangi hat destekliyor ben kurdum seçeneklerde kanal listesi istiyor real playerı kullanıyordum görüntü çok bozuk belki vimio ile daha iyi görüntü alırım demiştim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim TEŞK
guldos Üye n 95 i aradim sitede bulamadim baska bir adresi ekliyorum. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan bilgilerinizi girerek kaydolup indirebilirsiniz.simdilik ucretsiz. wireless baglanilmazsa cok masrafli olur.
n 95 i aradim sitede bulamadim baska bir adresi ekliyorum. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan bilgilerinizi girerek kaydolup indirebilirsiniz.simdilik ucretsiz. wireless baglanilmazsa cok masrafli olur.
basınas123 Üye kaç köntör gidio cvp --------------- Ekleme --------------- ben mobile tv yükledim hata verio ücretsiz bir tv prodramı 6600 tel
kaç köntör gidio cvp --------------- Ekleme --------------- ben mobile tv yükledim hata verio ücretsiz bir tv prodramı 6600 tel