puma45 Üye selam arkadasım sis.dosyalarını sırasıyla yükledim.fakat sis dosyaları tek uygulama olarak gelmedi.dosya desteklenmiyor diyor tel simdi nokia x 6
selam arkadasım sis.dosyalarını sırasıyla yükledim.fakat sis dosyaları tek uygulama olarak gelmedi.dosya desteklenmiyor diyor tel simdi nokia x 6
tempestshine Üye Pıratik bir yöntem.Ama ben televizyon izlemektense önceden çıkmış olan bölümleri operadan izliyorum.
deniz17200 Üye arkadaşlar n78 den bedava tv izlemek istiyorum. Vodafone sınırsız internet pakedim var ama izleyemiyorum.
arkadaşlar n78 den bedava tv izlemek istiyorum. Vodafone sınırsız internet pakedim var ama izleyemiyorum.
uvet55 Üye usta telefon samsung s8530 linke tikladigimda desteklenmeyen icerik mesaji veriyor ne yapmam gerekli
KaaN580 Üye arkadaslaR bunun bedava tipleri çin malların davar orjinallerde yok varsa soyler misiniz????
ENGİN55 Üye Kullanicı adında sıkıntı var sifrede de invalid diyor kanallari tanıtan bir kanal çalışyor yapanlar nasl yapmş
Kullanicı adında sıkıntı var sifrede de invalid diyor kanallari tanıtan bir kanal çalışyor yapanlar nasl yapmş