raven_raven Üye arkadaşlar bende m5650 lindy var yükledigim hiç bir programı açmıyor yardımcı olursanız sevinirim ...
arkadaşlar bende m5650 lindy var yükledigim hiç bir programı açmıyor yardımcı olursanız sevinirim ...
badyipek Üye arkadaşlar 5800 var bende programı indirdim ama yükleme hatası veriyo. "a.sis uygulaması desteklenmiyor" diyor. bilginize...
arkadaşlar 5800 var bende programı indirdim ama yükleme hatası veriyo. "a.sis uygulaması desteklenmiyor" diyor. bilginize...
komodorus Üye arkadaslar bende n73 var,dosyayı indirdîm ama dosya açılmıyor.nasılyapacagim konusunda bana yardımcıolursanız revinırim.
arkadaslar bende n73 var,dosyayı indirdîm ama dosya açılmıyor.nasılyapacagim konusunda bana yardımcıolursanız revinırim.
furkan2265 Üye ananınızı bi yoq sitede... --------------- Ekleme --------------- yav şaklar doğru düzgün sövemiyoz bile
ananınızı bi yoq sitede... --------------- Ekleme --------------- yav şaklar doğru düzgün sövemiyoz bile
bayon Üye ya kullanıcı adını kabul etmiyo yapılabilecek birşey varmı ? Wapdan girince kabul ediyo ama program da etmiyo
ya kullanıcı adını kabul etmiyo yapılabilecek birşey varmı ? Wapdan girince kabul ediyo ama program da etmiyo
ibyz07 Üye yyaa çok güzelde benim telefon desteklemeyi n73 e destekleyeni fşlan biliyosannız önere bilir misiniz?
yyaa çok güzelde benim telefon desteklemeyi n73 e destekleyeni fşlan biliyosannız önere bilir misiniz?