fırat yasak Üye FerreT' Alıntı: Evt Arkadaşlar öncelikle Dosyamızı indiriyoruz Karşımıza a,b ve c sisleri çıkacak ve son olarak 150 sis die bi dosya çıkacak.. Sırasıyla a,b ve c sislerini yüklüyoruz son olarak 150Channels.sis programını yüklüyoruz Bu kadar basit Önemli Not Arkadaşlar Kullancı adı ve şifre isteyecektir.. Kullanıcı adı: khaliq2 şifre: tomato Kesinlike Programı Uptade yapmayın.. Genişletmek için tıkla ... teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
FerreT' Alıntı: Evt Arkadaşlar öncelikle Dosyamızı indiriyoruz Karşımıza a,b ve c sisleri çıkacak ve son olarak 150 sis die bi dosya çıkacak.. Sırasıyla a,b ve c sislerini yüklüyoruz son olarak 150Channels.sis programını yüklüyoruz Bu kadar basit Önemli Not Arkadaşlar Kullancı adı ve şifre isteyecektir.. Kullanıcı adı: khaliq2 şifre: tomato Kesinlike Programı Uptade yapmayın.. Genişletmek için tıkla ... teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kollucu Üye Rar değil de sis olsa idi iyi olurdu sis dosyalı si mi koyarsanız sevinirim telden bir tek sis ve java indirebiliyorum :E
Rar değil de sis olsa idi iyi olurdu sis dosyalı si mi koyarsanız sevinirim telden bir tek sis ve java indirebiliyorum :E
mdgerler Üye arkadaşlar samsung b7722 kullanıyorum dosyaları yükledim desteklenmeyen içerik diye hata veriyor yardım
arkadaşlar samsung b7722 kullanıyorum dosyaları yükledim desteklenmeyen içerik diye hata veriyor yardım
byamac Üye Arkadşım programi indirdim rar dosyayı açtım a,b,c,ve 150 var ama bir türlü çalıştıramadım telefondada bilgisayardada nasıl açacağını bilemiyor Lütfen yardım edermisiniz
Arkadşım programi indirdim rar dosyayı açtım a,b,c,ve 150 var ama bir türlü çalıştıramadım telefondada bilgisayardada nasıl açacağını bilemiyor Lütfen yardım edermisiniz