kaplanadam009 Üye nokia x6 tv izleme var ama ben aldığımda yüklü değildi onu nerden yukluyebilirim arkadaşlar yardım edin
nokia x6 tv izleme var ama ben aldığımda yüklü değildi onu nerden yukluyebilirim arkadaşlar yardım edin
bdorum Üye 5800 ceptelefonum war we indirip rar dan çıkardığım dosyaları kurmak için seçtiğimde dosyanın desteklenmediğini söylüyor aynı paylaşımı 2 farklı siteden indirdim 2 sinde de aynı hatayı weriyor ...
5800 ceptelefonum war we indirip rar dan çıkardığım dosyaları kurmak için seçtiğimde dosyanın desteklenmediğini söylüyor aynı paylaşımı 2 farklı siteden indirdim 2 sinde de aynı hatayı weriyor ...
phasan Üye FerreT' Alıntı: Evt Arkadaşlar öncelikle Dosyamızı indiriyoruz Karşımıza a,b ve c sisleri çıkacak ve son olarak 150 sis die bi dosya çıkacak.. Sırasıyla a,b ve c sislerini yüklüyoruz son olarak 150Channels.sis programını yüklüyoruz Bu kadar basit Önemli Not Arkadaşlar Kullancı adı ve şifre isteyecektir.. Kullanıcı adı: khaliq2 şifre: tomato Kesinlike Programı Uptade yapmayın.. Genişletmek için tıkla ... kardeş bu program n73 çalışmıyor bi bakarmısın biliginize --------------- Ekleme --------------- ne indirsem n73 desteklenmiyor diyor
FerreT' Alıntı: Evt Arkadaşlar öncelikle Dosyamızı indiriyoruz Karşımıza a,b ve c sisleri çıkacak ve son olarak 150 sis die bi dosya çıkacak.. Sırasıyla a,b ve c sislerini yüklüyoruz son olarak 150Channels.sis programını yüklüyoruz Bu kadar basit Önemli Not Arkadaşlar Kullancı adı ve şifre isteyecektir.. Kullanıcı adı: khaliq2 şifre: tomato Kesinlike Programı Uptade yapmayın.. Genişletmek için tıkla ... kardeş bu program n73 çalışmıyor bi bakarmısın biliginize --------------- Ekleme --------------- ne indirsem n73 desteklenmiyor diyor