Cepte MSN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cepte MSN
Bu konuda kim ne kadar bilgi sahibi bilmiyorum ama Cepte Msn denilen bir messenger uygulaması var ve tamamiyle türk mühendislerin ürünü olup bildiğimiz cep için messenger uygulamalarından farklı. Hangi operatore sahip olursanız olun destekli. bizzat denedim. Cepte turbo msn veya diğer msn uygulamalarına göre çok ucuz. zaten verdiğim linkte gerekli açıklamaları bulabilirsiniz. telefon modelinize göre uygun dosyayı indirip ilk başta 4 sms gibi bir ücretlendirme yapılıyor .sonrasında kullandığınız kadar gprs ücreti ödüyorsunuz.
cepte MSN >>>>>>>>>>>

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
n-gage zamaninda cok uzun sureler kullandım gercekten cok guzel ve ucuz bi program herkese tavsiye edilir :spr

w.wallacee

w.wallacee

Üye
ya bu cepte msni yüklediğimizde tlf önceden extra bi program falan atmalımıyız...?ben de 6630 var tlf yeni aldım gibi bişi bilgilendirirseniz sevinirim...

Basaran

Üye
Bu program ilk kullanımda kayıt adı aldında telefonunuzun IMEI numarasını yolluyor. Eğer programı çalıştırdıysanız şimdiden geçmiş olsun derim. Giden kutunuza bakabilirsiniz. Önceki versiyonlarında direkt olarak IMEI'yi yolluyordu şimdi de IMEI'yi kodlayıp yollamaya başladılar. Bu durumda adamların ellerinde msn adresiniz+şifreniz+telefon numaranız ve IMEI'niz var. IMEI'nizin klonlanmasını ve telefonunuza yasal uyarı gelmesini istemiyorsanız bu programı SAKIN kullanmayın. Turbomsn Agile..vs kullanın.

Burada adres vermedim ama google de ceptemsn diye aratıp çıkan sayfalarda bu konuyla alakalı şikayetlere ulaşabilirsiniz.

mevlut

Üye
evet aynen basaran arkadasa katılıyorum 1+1

mustafam

mustafam

Üye
Bu Konuda Daha Ayrintili Bilgi Verebilirmi Kullanan Arkadaşlar.
Sorun Yaşayan Varmi.

wolcano8

Üye
Bağlantıda hata veriyor.Tam olarak şöyle;versiyon kontrol... yazısı geliyor baya bir süre sonra bağlantı zaman aşımı sonra tekrar deneyin yazısı geliyor.
Ne yapmam gerekiyor.LÜTFEN yardım

jöly

Üye
ben agile messenger kullandım geçen sene çok memnumdum..ama o adresim hacklenince telefonumdan silmek zorunda kaldım.....:spr

perfectlover

Üye
Cepte MSN Programından herkes rahatsızlığını dile getiriyor. Öncelikle şurası doğru. IMEI klonlanması mümkün. Ve birtakım insanlar bunun gerçek olduğunu da söylüyor. Ayrıca pek çok insan bağlantı noktasını doğru olarak belirttiği halde yine de program "versiyon kontrol" dedikten sonra bağlanmıyor. Ben de denedim. Ve GPRS'e açık olan bir hattan doğru bağlantı noktasını girdiğim halde bağlanmayı başaramadım. Bu da kullanıcıların şüphelenmesine neden oluyor. 100'lerce kullanıcı hep birlikte başarısız olamaz. Dikkat etmek gerekir.

ocktei_axu

ocktei_axu

Üye
paylaşım için saol :)

mevlutyazar

mevlutyazar

Üye
adam akıllı bi msn programı yok mu arkadaşlar ya

sekmen

Üye
teşekkürler

constantine_993

Üye
saol arkadaş

elmyra

Üye
adam akıllı bi msn programı yok mu arkadaşlar ya

arkadaşların dediğine katılıyorum ayrıca cepte msn programında cok fazla versiyon değişyorlar 1 hafta kullnıyorusun versiyon değiştikleri için girmemeye başlıyor yada gprs yi kulllanarak tekrar indirmek zorunda kalıyorsun programı bu seeferde gprs den program indirirken kntrün canına okuyor

formu aratırsan paylaşımlarda bir cok msn programı bulabilirsin

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bende Bi Zamanlar 7610 da Kullandım..Memnun Kaldım

eyup89

Üye
teşekkürler sağol

crazy_dj

Üye
sağol paylaşım için teşekkürler ben programı çok kullandım gayet ii bir program bence digerlerin den daha iii dir

danger03

danger03

Üye
teşekkürler iyi program

fatih findik

Üye
emeğine sağlık.teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt