Ceptemsn'i sakın telefonunuzayüklemeyin, yüklediyseniz ve bağlantı kurulamadıysa da sakınüzülmeyin!!! Ama eğer kullanmaya başladıysanız sizin için çok geç neyazık ki
Programı telefonunuza yükledikten sonra ilk baglantikurulurken otomatik olarak bir kayit SMS'i gönderiliyor. Bu SMS'iniçeriginde telefonunuzun IMEI numarasi ve tabii ki gönderen hanesindede cep telefonu numaranız oluyor. Nereye gittigi belli degil, bunukimin ne yapacagi belli degil! Böyle programlar kullanırken MSNsifremizi bilerek veriyoruz belki ama cihazınızın IMEI koduyla berabertelefon numaranızı vermek çok sakincalı bir hareket. Normalde böyleislemler öncesinde kullanicinin onayi alinir, yüzeysel de olsa birsözlesme imzalatilir, ama Ceptemsn'de o da yapılmıyor.
Şu anCeptemsn'in elinde MSN Messenger kullanicilarinin ID (email), MSISDN(tel.no) ve IMEI numaralarinin eslestigi cok ciddi bir databaseolusuyor. ileride bunu kim bilir ne icin kullanirlar. Siz siz olun, buprogramı indirdiyseniz bile kullanmayın.
ben bu uyariyi cok daha once de vermistim ama sirket yeniden faaliyete gectiginden vermek istedim
Arkadaşlar aynı problem bende de vardı..
İnternet ayarlarıyla hiç oynamayın telefona otomatik yükleniyor sadece operatörünüze uygun ayarlar seçili olsun..
Menü>Uygulamalar>Java Dünyası>Seçenekler>Şebeke Ayarları'na girin,APN kısmına Internet yazın ve kaydedin..Bende işe yaradı,büyük ihtimalle probleminiz çözülecektir..