Cepte MSN?

slims

Üye
    Konu Sahibi
Cepte MSN?
Ben D 600 aldım buradan indirdim girdiğimde oturum açılıyor derken bağlantı hatası veriyor ne gibi ayarlamalar yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?

MagNum

Üye
TeLefon İnternet AyarLarı YapıLmış oLmaLı ve ßağLantı noktasını internet seçmeLisin.

slims

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu 3 gün önce aldım eski telefonumda internet ayarı yapılmıştı bunda + bir internet ayarlatmadım sanırım internet ayarlıdır değil mi ?

Bağlantı noktası dediğinizi ben buldum onun sadece ismini internet mi yazıcaz acaba _?

MagNum

Üye
Şimdi kardeş hatyın neyse ona göre operator sana bağLantı ayarLarını yoLLar sende onLarı kaydedersin d600ün sistemini tam olarak bilmioruma ma bağlantıdan çnce bağlantı noktalarında İnternet, Wap, GPRS qißi seçenekLer oLur (ayarLar kayıtLıysa)

sende burdan İnterneti seçerek messengeri kuLLanaßiLirisn...

Operatorunun ßağLantı AyarLarı İçin Hanqi Operatorse Müşteri HizmetLerini Ara yoLLarLar

samsungda operator ayarları hazır olarak gelıyor dıye bılıyorum, baglantı menusunden avea internet ya da tcell internet vs (hangı operatoru kullanıyorsan)aktıf hale getırmelısın

slims

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu aldıgımda msj olarak internet ayarları filan geldi galiba ben bir şey yapmadan kapattım Tarayıcıya girdiğimde interneti seçilen yer de Turkcell GPRS var bir de avea gprs Sanırım sizin dediğiniz bu mu

Bir yerde gördüm internet filan ayarlicaksın diyorlardı ama internet dediğiniz bu olsa gerek cep tel den su an normal internetede girebiliyorum

Evet tam olarak bahsettiğin erişim noktalarından birini seçerek bağlantı ayarını yapmış olacaksın. Hattının gprs üzerinden veri iletişimine açık olması lazım. Ama zaten o konuda bir sorunun olmadığını yazmışsın.

slims

Üye
    Konu Sahibi
Ama ben giremiyorum hala msn e :/

d600 yanımda olmadıgı için daha fazla yardımcı olamıycam, tek tavsiye edebileceğim operatorunun müşteri hizmetlerini arayıp mms/wap/gpsr/internet ayarlarının tekrar gonderilmesini istemen

birand

Üye
öncelikle herkeze merhaba

birand

Üye
yaa o bendede aynı hata verdi nasıl halletcez bilmiom valla

birand

Üye
bana da yardımcı olursanız ii olur

birand

Üye
şimdiden herkeze teşekkür ederim emeğinize sağlık

Arkadaşlar aynı problem bende de vardı..
İnternet ayarlarıyla hiç oynamayın telefona otomatik yükleniyor sadece operatörünüze uygun ayarlar seçili olsun..
Menü>Uygulamalar>Java Dünyası>Seçenekler>Şebeke Ayarları'na girin,APN kısmına Internet yazın ve kaydedin..Bende işe yaradı,büyük ihtimalle probleminiz çözülecektir..

xhero

Üye
samsun u600 telefon aldim cok hosuma gitti lutfen biri bana yazabilirmi nasil msn programı yukleyebilirim..tesekkur ederim

Ozan

Admin
samsun u600 telefon aldim cok hosuma gitti lutfen biri bana yazabilirmi nasil msn programı yukleyebilirim..tesekkur ederim
1-)jad ve jar uzantili dosyayi "other files" e atin (other files=diger dosyalar)

2-)*#9998*4678255# ya da (*#9998*INSTALL#)kodu telefonunuza girin ve etkinlestirildi diye mesaj gelecek.

3-)diger dosyalara gidip JAD DOSYA üzerinde iken "secenekler"tusuna basin, yuklensin mi diye ekran gelecek evet yada hayir diye soracak - evet deyin,
evet dedikten sonra baslatmak istermisiniz diye yazi geliyor hayir deyin cunki alttaki kodu girmeniz gerek
oyun oyunlarim dosyasina yukleniyor.

4-)tekrar *#9998*4678255# ya da (*#9998*INSTALL#) kodunu tuslayin telefonu eski haline dondermek icin
etkinlestirme iptal edildi gibi bi yazi gelecek

Not: Eğer yüklemek istediginiz java uygulama yada oyunun ".jad" dosyası elinizde yoksa, ".jar" dosyadan jad dosya üretmenizi sağlayacak programın linki aşağıda.

JADMaker ( Jad Maker : Jar Dosyalardan, Jad Dosyalarını olusturur )

----

msn Java Uygulama ise java uygulamalarda yani aşağıda
Java Telefonlara MSN MESSENGER UYGULAMASI - MIG33

abdurrahman2008

Apn Ayarı: INTERNET <= Dikkat et büyük harfle

Gprs Yoksa Geçerli Profil Boş Birini Seç Böyle Mutlaka Açılır

fbfby

Üye
smirnoff7 dediğini yaptım yine işeyaramadı yinde saol

acacia

Üye
yaa o bendede aynı hata verdi nasıl halletcez bilmiom valla

buyrun arkadaşlar ben sorununuzu anladım sanırım..

yapmanız gerekenler
menü ; servisler ;ayarlar;varsay. erişim nokt.; seçenek; yeni erişim noktası; varsayılan ayarları kull.
MSN Turkcell
Bağlantı ismi= MSN Turkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklrine dikkat edin.)
Veri Taşıyıcı= GPRS (GPRS yoksa paket veri kalabilir)
Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük)
Kullanıcı ismi =yok
Şifre sorma= hayır
şifre kısmına dokunmayın.
doğrulama= normal Ana Sayfa= yok
çıkmadan seçenek;gelişmiş ayarlar
telefonun IP adresi= otomatik
Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz.

Bu ayarlar ise TELSİM FATURALI HATLAR İÇİNDİR...
MSN Telsim
Bağlantı ismi=MSN Telsim
Veri taşıcısı= GPRS
Erişim nokt. ismi= telsim
kullanıcı ismi=yok
şifre sorma=hayır
doğrulama=normal
Ana sayfa=yok
Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
MSN Avea
Bağlantı ismi=MSN Avea
Veri taşıcısı= GPRS
Erişim nokt. ismi= internet
kullanıcı ismi=yok
şifre sorma=hayır
doğrulama=normal
Ana sayfa=yok
Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)

--------------- Ekleme ---------------

bişe daha ben bu cepte msn yi indiremiyom bile illa wap tan mı indircez bi yardım

ben oturum kimliğine turkcell yazdım

şifreyi 1234 yaptım telefonu açtım kapadım oldu