cepte msn bi el atın beaaa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarihcigenc

Üye
    Konu Sahibi
cepte msn bi el atın beaaa
selam millet n72 kullanıyorum cepten msn e werichat ile giriyordum 1 aydır bağlanmıyor neden acaba ve n72 için başka msn programı varmı bi yardım etseniz? ( türkcell live uyumsuz ceptemsn de uyumsuz ):oke:

ufu_k

Üye
tamindirden indirebilirsen indiir benimkı çalışıyoo:oke:

elmyra

Üye
MORANGE
msn, aol, ıcq, google talk, yahoo messenger özelliklerinin yanında email desteğini kulllanabileceğiniz resim gönderebileceğiniz rss desteğiyle haberlere bakabileceğiniz bir program bunun yanı sıra coklu acılım özelliğinede sahiptir

NİMBUUZ

morange ile aynı özelliklere sahip bir programdır

BİNG

yukarıdaki iki programla aynı özelliklere sahiptir

Q MSN

Sadece msn

sadece bu program için aktivasyon kodu isterse

istersen bu java proları kulllanabilirsin yada

fring turbo msn kulllanabilirsin

chachadayi

chachadayi

Üye
Turbo MsN
http://rapidshare.com/files/88680871/TurboMSN_v1.92_S60v3_SymbianOS9.1_Cracked_SyMPDA.rar

çok güzel bir program bn kullanıyorum sadece girişte 1 kontör gidiyor bir daha gitmiyor

rar şifresi:

elmyra

Üye
Turbo MsN
http://rapidshare.com/files/88680871/TurboMSN_v1.92_S60v3_SymbianOS9.1_Cracked_SyMPDA.rar

çok güzel bir program bn kullanıyorum sadece girişte 1 kontör gidiyor bir daha gitmiyor

rar şifresi:

arkadasım site reklamı yapacan bari doğru program verde öyle yap N 72 diyor sen 9,1 program vermisin o program N72 de çalışmaz kiii

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
mig33 de yükleyebilirsin.

o9uz

o9uz

Üye
kardeş cepte msn live mssngr uymuyo ne bu ya böyle telefonu kullanma daha iyi

tarihcigenc

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim deniyorum bunları... ( gerinin biri agileyi önermişti onu denedim türkçe versiyon idi berbat bişi kimse denemesin kontor düşmanı bunun yanında sinir hastası adayı yapıyor insanı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt