Cepte mpeg1 izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carirt

Üye
    Konu Sahibi
Cepte mpeg1 izleme
mpeg1 filmleri açan program varmı beyler bence böyle program olmalı

BOSCH

BOSCH

Üye
sanırım yok

d'alessandro

d'alessandro

Üye
bende öle birşey arıyorum ama hala bulamadım

howarda

Üye
var ama nasıl buraya eklniyo bilmiyorum dosyanın ismi şöyle idi tcmp die bi dosya mpeg,leri izleyebiliyosun program nasıl veriliyo upload filan nasıl yapacam :(

AHMET2525

AHMET2525

Üye
realone2 de oluo du heralde denedinizmi realone2'i

Alive

Alive

Üye
howarda' Alıntı:
var ama nasıl buraya eklniyo bilmiyorum dosyanın ismi şöyle idi tcmp die bi dosya mpeg,leri izleyebiliyosun program nasıl veriliyo upload filan nasıl yapacam :(

Cep telefonunda mpeg1 leri tanıyan ve çalıştıran pro nun adı TCMP Playerdir..Zamanim olduğunda buraya converteriyle birlikte yüklerim..Smartmovie'den kat kat iyi ve pratik bir programdır kendileri..

eltu

eltu

Üye
arkadaşlar mpeg1 formatı ne kadar yer kaplar hiç düşündünüz mü? neden avi divx dışına çıkıyorsunuz. hepsi telde aynı bence mpeg1 uzak durun. yada super programıyla 3gp mp1 gibi yapın yani direk mpeg1 saçma olur

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
tcmp ile mp4 izlenebiliyordu sanırım mesela d600ün çektiği videolar...
mpeg de olsa avi de olsa tel ekran boyutuna göre küçültmek lazım görüntüyü

akrepkral

akrepkral

Üye
bence avi den şaşmayın telefon için en iyi format avidir..

rackyella

rackyella

Üye
Cep telefonunda mpeg1 leri tanıyan ve çalıştıran pro nun adı TCMP Playerdir..Zamanim olduğunda buraya converteriyle birlikte yüklerim..Smartmovie'den kat kat iyi ve pratik bir programdır kendileri..

alive tcmp windows mobiler içindi galiba ama symbian versiyonu da varsa dehşet olur yaklaşık olarak bütün ses ve video formatlarını calıstırır mpeg olayı na gelince galiba pvp player ve cristal player var ama onlarda mpeg için galiba ama belli olmaz acada bilir

arayan arkadaşa kolay gelsin

tumur

tumur

Üye
arkadaşlar mpeg1 formatı ne kadar yer kaplar hiç düşündünüz mü? neden avi divx dışına çıkıyorsunuz. hepsi telde aynı bence mpeg1 uzak durun. yada super programıyla 3gp mp1 gibi yapın yani direk mpeg1 saçma olur

arkadaşlar doğru yani ter sorunu yaşanır mpeg lerde siz en iyisi bilgisayarda mpegleri avi yani divx formatına çevirin bunun içinde smart movie 3.11 içerisinde gelen converter ile yapın valla ben öle yapıyorum pek bir sorunla karşılaşmıyorum alanıda oldukça küçültüyor(en son 2mb=655kb oldu)

ABDULAZİZ KAYTAN

Üye
slm arkadaslar

ABDULAZİZ KAYTAN

Üye
smart movıe3.11 var dıye bılıyorum ben s60 ıcın

hasisa

hasisa

Üye
ya adam sizden pro istedi siz nelerden bahsediyorsunuz konuyu dağıtmayalım lütfen

test76

Üye
core player adlı program acıyo dene bence cok güzel bi program

dert91

Üye
ya corecodek diye bi program var bütün formatları açı yo tavsiye ederim

SERSEL

SERSEL

Üye
arkadaşlar cepte mpeg izlemek isterseniz avi 3
gp divx mp4 core codek proğramını indirin her türlü video oyu izlersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...