cepte kameralı msn

msn yi cepte yaptılar ama kameralı yapacaklarını pek sanmıyorum olsa güzelde

Konu Sahibi
beyler bu konu açan kişi olarak burdan söylüyorum hayallerimiz gerçek olmuş siteyi araştırırsanız göreceksiniz immichat die bi program yapmış görüntülü chat olayını.

royals21

Üye
aslında böyle bir program olsada kimse kolay kolay buralara vermez yapmıştır mutlaka hackerler falan ama buraya getiripte bize böyle beleşe vermezler benimde düşüncem bu mutlaka vardır yani

selamlar
istediğiniz gibi programı yaptılar ama bir süreç geçmesi gerektiğinden bekletiliyormuş...symbian ....
bir noktayıda belirtmeden geçmek istemiyorum...
görüntülü chat için operatörün desteğine gerek yok aslında programın yüklenmesi ve nete girmek yeterli oluyor...

Bora

Üye
Böyle programlar varolsa bile video aktarımı için imternetin en az 1 mb olması lazım

anl_tr

Emekli Yönetici
beyler bu konu açan kişi olarak burdan söylüyorum hayallerimiz gerçek olmuş siteyi araştırırsanız göreceksiniz immichat die bi program yapmış görüntülü chat olayını.
kesinlikle katılıyorum böle bir olay var ve kullandım japonyadan bir çocukla baya bir muhabbet etik ingilizce çocuk bizim teknolojimize çok gülmüştü
immi caht herkeze avsiye ederim
http://www.maxicep.com/s60-3rd-mess...cepten-goruntulu-gorusme-programi-170189.html burdan konuyu inceleyebilirisniz.

arkadaşlar bu cepte kameralı msnı nerden bulabılırım ??? burda 3g ve her turlu destek var ama bu cepte cam ılgınc geldı eger bulabılecegımm bı yer bılıyosanız bana solermısınızzz rıca etsem :???

oneraka

Üye
skypi var abi canavar olarak

hı okadar kasmaya gerek yok

kız arkına 1 skyp sende o a cepten gorusma

yurdısında hepsinda skyp olma sebebi ne arkadaşlar beleş goruntulu konusmaaa

saygılar

Bora

Üye
Programı indiriyorum ama çalışsa bile karşımdaki kişidede bu programın yüklü olması lazım.Temmuz sonunu bekleyip 3G ile programsız konuşacağım.

ilkayci

Üye
ya bazı yorumları okudun da gerçekten teknolojiye çok uzak kalan arkadaşlar var. Cepten wireless bağlantısı olduğunu bilmeyip yorum yapanlar var. Gayet de güzel programlar var. Türk teknolojisine anca laf ediyorsunuz yok japonlar böyle abd şöyle. Bunu söyleyeceğimize programlama kursuna gidip kendimizi geliştirmeliyiz. Yazılım yapmak çok kolay aslında. Ama bizim türk eleştirelliği ile bir şeyyapamayız. Ancak eleştirmeyi biliriz.