cepte kameralı msn

Konu Sahibi
cepte kameralı msn
cepte wlan ile bağlanabileceğim kameralı msn yokmu acaba.?

Tepkiler: mtteam
bunu yapabilmeniz için servis sağlayıcınızın (operatör) destek vermiş olması ve de telefonunuzun uyumlu olması (nokia 6680 vs.. gibi) gerekmektedir anladığım kadarı ile siz telefon dan msn kullanırken aynı zamanda da web cam olarak da karşıdakini görmek istiyorsunuz. Şu anda Türkiyede hiç bir operatör bu uygulamayı desteklemekdedir. bilgilerinize ......

Selamlar....

Konu Sahibi
ama bunun oparatör ile alakası olmaması lazım wifi (wlan) bağlatı için sormuştum ben yani bilgisayar gibi internete baglanıyorsa webcamda açılması lazım ama program desteklerse tabii öle bir program varmı diye sormuştum saadece.

ilgin için tşk ederim.

vavuli

Üye
öle bi pro henüz yok

Tec/-/no

Üye
zaten webcam olması için öndede kamera olması gerek ve operatörün bunbu desteklemesi

operatörle bi alakası yok arkadaş operatörden bağım WLAN bağlantısı kuracak ama ben böyle bir program henüz duymadım

o9uz

Üye
şu an için böyle bi program bilmiyom

furkano

Üye
Wardır bence çok zor bişi değil çünkü?

Newwave

Üye
Böyle bir program şu an için yok ayrıcada operatörlede ilgisi yok gprs yada internet üzerinden olacak bu iş ama pro yok olsaydıda eğer 3g ye gerek kalmazdı.
Yani öyle bir program düşününki gprs üzerinden görüntülü sesli görüşme yapabiliyorsunuz güzel olurdu gerçekten.

arkadaşı yanlış anlamışın wireless üzerinden veri aktarımı yapacağım diyoru bu durumda gprs yada 3gye gerek kalmıyor

dilan515

Üye
Şu anda fring var ama sesli görüştürüyor sadece ilerde belkide kamerada çalışabilir bi güncelleme ile ses oluyorsa kamerada olabilir beklemek lazım

Evet fring i bende kullanıyorum gayet iyi wi fi varsa helede telden tele yada pc ye sesli görüştürüyor inşallah ilerde cam da olur

willrock

Üye
bn gördüm izmirde programlamacılar yapıyo

yusuf3gp

Üye
böyle bir programa benimde ihtiyacım var.. mantıksız değil wifi üzerinden görüntülü msn gayet normal akla uygun bişey. önde kamera lazım doğrudur bunuda n95 gibi çift kameralı bir telefonla sağlayabilirsiniz.. bende rastlamadım ama bulursam link benden

OGUZ_87

Üye

Arkadaşlar ben N95 te ebuddy diye bir msn programı kullanıyorum. Ve wireless ile ücretsiz bağlanabiliyorum. Görüntülü derken sadece resmini çekip karşı tarafa gönderebiliyorsun. karşı tarafa bi internet linki geliyor ve tıkladığında resim açılıyor. wab cam olayını soruyorsan onu destekleyen program daha piyasaya sürülmedi....

n: n: n: n: n: n: n: n:

Catty

Emekli Yönetici
var boyle bıse telefonun hem onde hem arkada kamersı varsa onun prosu war ama nerde bılmıyom