Cepte Dolby Ses Keyfi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Cepte Dolby Ses Keyfi
Ses teknolojileri üreten Dolby Laboratories bugünlerde mobil dünyaya girmeyi planlıyor. Çeşitli cep telefon üreticileriyle işbirliği yaparak gelecekteki cep telefonlarına Dolby Digital (AC-3) çok kanallı ses sistemi getirecek proje hayata geçirilmek üzere.

Sinemadaki ses kalitesini cebimize taşıyacaklarını söyleyen yetkililer sektöre yeni bir soluk getirmeyi planlıyor.

• Beğen
Tepkiler: deli_oğlan

enigma

enigma

Üye
ben biraz mükemelliyetci bir insanım. arık ceptelefonunda bişeyler yapmak değil mükemmeli yakalama yolunda devam etmek gerekiyor . iphone biraz daha başarılı olsaydı dengeler biraz değişebilirdi. bu haberde yer alan konuda dengelere yeni unsur getirecek. herkesin almaya mecbur olduğu ceptelefonu artık daha fazla özellik taşımalı diye düşünüyorum.

hackerby17

hackerby17

Üye
Enigma Kardesime sonuna kadar Katılıyorum ^^ Artık Mükemmeli Yakalamak Şart Oldu

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
ben biraz mükemelliyetci bir insanım. arık ceptelefonunda bişeyler yapmak değil mükemmeli yakalama yolunda devam etmek gerekiyor . iphone biraz daha başarılı olsaydı dengeler biraz değişebilirdi. bu haberde yer alan konuda dengelere yeni unsur getirecek. herkesin almaya mecbur olduğu ceptelefonu artık daha fazla özellik taşımalı diye düşünüyorum.

Haklısın:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt