Faturasız Cepneti android telefonlarda kullanan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
Cepnet 5 ay önce olan birsey degildi @celilcemre

• Beğen
Tepkiler: kbayram43
celilcemre

celilcemre

Üye
Paket yok IP değiştir tamamdır.Paket yok IP değiştir tamamdır. Düşùk band hızlı oluyor. Her pro çalışmıyor. Tarayıcılar çalışıyor, indirme mükemmel.

Son düzenleme:
phasan

phasan

Üye
Nasıl yanı bedava net mı kullanıyon

celilcemre

celilcemre

Üye
96 kbit sınırsız internet.

ladrex84

ladrex84

Üye
cep net (sınırsız) paketini kullanmaya başlayalı bir kaç sene oluyor ilk başta 7.99 tl sonra 9 tl en son 11 tl yaptılar gece gündüz açık cepte internet yani ama hızı 100mb veri kullandıktan sonra 100kb düşüyor olması gerekirken 10kb civarı oluyor vodafone müşteri destek hattına mesaj gönderdim cevap bekliyorum ne olacak diye.. bu arada bu net paketine yeni üye almıyorlar eskiler devam edebiliyor diye biliyorum sakın iptal ettirmeyin bu devirde bu paraya sınırsız internet nerdee :-D

--- ama size bir tüyo vereyim sabah 4 ile 5 arası bağlayın bilgisayara hot spottan ben birkaç gündür fark ettim yaklaşık hızı 750 kb (nerdeyse 1mb e çıkacak) ama sabah gene eski haline geliyor hızı düşüyor. torrentden indirme yapıyorum bant genişliğinide en yükseğe ayarlıyorum hızlı gene film indiriyorum bu saatler arası deneyin görün. bu olayı deneyen arkadaşlar mesaj atın sizdede oluyormu görelim...

yakup6203

yakup6203

Üye
2g uzerinde indirme hizi 25 ile 30 kb hizla indiriyor cepnet baskadir ucbrowser
Note 3

celilcemre

celilcemre

Üye
evet adroid tellerde olmuymor

BoykaYuri

Üye
evet adroid tellerde olmuymor
hmm. benim şuanki sınırsız hattın dışında kullandığım sınırsız bi hat daha vardı. önceden 6120c tlfnunu kullanırken internet çok yavaştı, sonrasında galaxy s4 mini kullanmaya başladım ve hattı tlfna takmak için kırdım.kırarkende etrafından hafif metal parçaları kopardım. hattı kırdiktan sonra tlfna taktım ki internetimın kotası sanki kalkmis gibi hızlandi. hakikaten tam 6 ay hattı kullandıktan sonra kayıp ettim. açık almıştım hattı ,bu yüzden tekrar çıkaramadim. acaba ilk sınırsız hattım kenarından parça kopardım diye mi kotası kalktı diye düşünmeden edemiyorum. inanin günde 50 ila 70 gblık film oyun vs indiriyordm ama en ufak bi hız düşmesi olmuyordu. şu an elimdeki hatta cepnet sınırsız, kenarlarından kırmak geliyor içimden çünkü çok yavaş :D

Üst Alt