Cepnet Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkmorgan

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet Yardim
5 Ytl lik kontor yukluyorum mirc programi 50 kurus varken 1 gun dayaniyor ama 5 ytl varken 3 saatte 5 LIRA HARCIYOR 5 lira varken 50 kurus harcamasi icin napmam gerekiyor

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadasim cepnetde gunluk 50 kurus gitmesi icin hergun cepnet gunluk aboneligini yenilemen gerekir.. buna ragmen cok gidiyorsa senin icin yapabilecegim baska bisey yok...

bilgekralll

Üye
Abone gunlukcepnet yazip 3636 ya gönder 50 kurusa Günlük SINIRSIZ internete gir

darkmorgan

Üye
    Konu Sahibi
Yeniliyorum ki gprs fln mi kapamak lazim

--------------- Ekleme ---------------

Yok mu bilen ya

OğuzcanAbi

Üye
sekiz lira at sınırsız yap kullan gidecek bi şey kalmasın

ankarali6600

ankarali6600

Üye
Dostum baglanirken sunucu olarak "telsim internet"olarak sec.baska turlu konturler indiragandi.kolay gelsin

OMENXXXRAIN

Üye
benimde başıma geldi müşteri hizmetlerini ara kontürlerini gere yüklüyorlar birde aylık yap daha güzel her gün yenilemekten kurtulmuş olursun

sam422

Üye
selam arkadaşlar ben 4-5 aydır cepnet kullanıcısıyım önceleri dowload ederken 30-40 kbs hızla indirirken şimdi 10 kbs zor çıkıyor bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Dun gece faket yenilendi download hızı 105 kbs yi gördüm . .

sam422

Üye
Bizde ne gezer 105 kb hız artık benimki 3-4 kb oluyo bidaha vodafone net yaptırmıcam hattıda kırcam .artık bi b*k a yaramıyo onun yerine gidip ttnet bağlatırım hiç değilse hızda sıkıntı olmaz.

--------------- Ekleme ---------------

facebook u bile açmıyor her yolu denedim ama yok hızlanmıyor bazı arkadaşlar 155kb filan diyor acaba ben bi ayarınımı yapamıyorum bilyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt