cepnet var ama kullanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
53F4

53F4

Üye
    Konu Sahibi
cepnet var ama kullanamıyorum
arkadaslar bıraz once cepnet yaptım taktım pcye nokıapc ınternet access yükledım taktım pcyı ınternete bagla modunu sectım baglandı fakat 1.2 mb kullandıktan sonra gırmıyor baglantı etkın fakat sıteyı acmıyor tekrar baglantıyı kesıp baglanıyorum gırıyor sonra yıne aynısını yapıyor.pc suıte ıle baglanıyorum hıc gırmıyor.nasıl olacak bu net telefonum e 72.

Sız hangı programdan baglanıyorsunuz

dj eşref

Üye
kardeş ilk önce kullandığın programları pc den sil sonra cepten *3636# yap çıkan ekranda cihaz ayarları alma seçeneği var ordan telefonun internet ayarlarını al sana 3 tane ayar gelecek VODAFONE LİVE/VODAFONE MMS/VODAFONE İNTERNET mesajları açmak için senden kod isteyecek sende 1234 yapıp mesajı aç sen VODAFONE LİVE yi varsayılan ayar olarak seçeceksin telefonla işimiz bitti sıra pc ye yükleyeceğimiz programa geldi sen nokia pc suite yükleyeceksin en son sürümü indir pc ye yükle eger bluetooth kullanıyorsan daha iyi olur yok ben usb kablo kullanıyorum dersen biraz sorun yaşarsın benden söylemesi çünkü çok bağlantı kopuyor bunları yap eger gene sorun yaşarsan buraya yaz yardımcı olurum.............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...