cepnet uyelık ve atom bebek hedıye 50 mb sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
butlan40

butlan40

Üye
    Konu Sahibi
cepnet uyelık ve atom bebek hedıye 50 mb sorunu!
ben eskı cepnet abonesıym.ancak para yuklemedm su anda ınternetım yok.nokıadan 50 mb hedıye aldıgım ıcın yuklemyrm hedıyemı kullanmak ıstyrm.ancak hattınıza tanımlanmıstır dyr fakat gırmyr ınternete.vodafone u aradım promosyanları oncelık yaptık artık grblrsnz dedı ama yıne grmrym.zaten bana bu cevabı vermelerı 1 ay surdu.hergun maıl attm sonunda boyle dedıler.yanı basndan savdılar.cepnetım var dye hedıyemı kullanamayacakmym.olmadı hattı mı aveaya tasıyacagım.sınırsız cepnet var ama olsun.cok sınır ettı vodafone benı.

hasan_012

Üye
nokıadan 50 mb hedıye nasıl aldın kardeş bizede söylesen

butlan40

butlan40

Üye
    Konu Sahibi
hasan sen baya gerıden gelıyon.atom bebk oyunu var sıtede ordan bak.gunluk 100 sms 240 dk 50 mb verıyr

butlan40

butlan40

Üye
    Konu Sahibi
ulan vodafone ne dandık bı hatsın.aryrm temsılcıyı nokıadan kalan mb tınızı ogrenemezsınız dyr.cunku onu sıze vodafone vermedı dyr.sankı avea da turkcellde kendılerı mı veryr.ılla dyo bızden aldgnz net kalanlarını ogreneblrsnz dyo.bes para etmez.telsım daha ıyıdı.avea nın ılk cıktıgndan daha kotu.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
ulan vodafone ne dandık bı hatsın.aryrm temsılcıyı nokıadan kalan mb tınızı ogrenemezsınız dyr.cunku onu sıze vodafone vermedı dyr.sankı avea da turkcellde kendılerı mı veryr.ılla dyo bızden aldgnz net kalanlarını ogreneblrsnz dyo.bes para etmez.telsım daha ıyıdı.avea nın ılk cıktıgndan daha kotu.

Bu kadar sorun yaratıyorsa sende niye hediyeni Vodafone 'a alıyorsun kazandığını Turkcell'e yada Avea ya al o zaman.

butlan40

butlan40

Üye
    Konu Sahibi
bılyomuydum boyle olcanı.onceden deselr boyle olcak dye yaprdm dedgını.bı tane hattm var o da voda olmaz olsun,olmayacak zaten.sıstemımızde oyle bı ozlellık yok dyo.sehennem dbnde olsun.ben soyleym 38 mb nız kaldı dyo utnamdan.ben hep sızı mı araym dyrm.susyo.mayaszlar.sms var btsın degstrecem.su zamanda teknolojılerı yokmus.avea solladı vodayı

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
Bu kadar sorun yaratıyorsa sende niye hediyeni Vodafone 'a alıyorsun kazandığını Turkcell'e yada Avea ya al o zaman.

kardeşim adam sorununu anlatmış. Biliyorsan cevap ver. Millet bilmiyormu hangi hattına internet alacağını. Yani her sorun çıktığında hat mi değiştirelim.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
[_ATHENA_];4621890' Alıntı:
kardeşim adam sorununu anlatmış. Biliyorsan cevap ver. Millet bilmiyormu hangi hattına internet alacağını. Yani her sorun çıktığında hat mi değiştirelim.
Biliyorsan cevap ver nedir zaten müşteri hizmetlerini arayıp gerekli bilgiyi almış sorun kalmamış yanı ortada ?

butlan40

butlan40

Üye
    Konu Sahibi
sorun var vodafone un dandıklıgı.herkesn haberı olsun dye dedm.

butlan40

butlan40

Üye
    Konu Sahibi
???????

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
kardeşim sana acıyorum. Bi çözüm bulunamadı hala. Vodafone kalitesizliğini gösterdi.

butlan40

butlan40

Üye
    Konu Sahibi
bıde dunya markasyz dyo vodafone.aveadan beter oldu....

thurq123

Üye
ya bndede aynısı oluyo hatta bnde daha beter smsim btmişti atom bebekle yaptm hemem sabaha geldi gece saat 12 dede net paketi btmişti internete greyim dedim grmedi vodafone hatta msj atayım ddm gönderilemiyor dedi tl var ama gönderilemiyor dyo hadi barı arayayım dedim öğle 12 gibi aradım açtı vodafone hattı konuştum tl gtti nokia ya ana bacı kaydım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt