Cepnet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burhankoxp22

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet sorunu
Beyler bugun bayramı 1.günü gittim 20 tl yüklettim hattıma cepnet yapayım dedim 2000 dk vodafon içi vermesi gerekiyor ama vermedi sorgulama yaptım gelen mesajı buraya aynen kopyalıyorum gerekirse fotograf bile korum "01.01.70'ye kadar, aksam 9'dan sabah 9'a kullanabilecegin sebeke ici 0 bedava dakikan bulunmaktadir."01.01.70 ne demek ? biraz garip geldi benmi yanlış yaptım ? cepnet oldu ama bu arada tarifem "OZGUR GENC TARIFENIZ SEBEKEICI: 10 dk/50 kr, SEBEKE DISI 10 dk/ 50 Kr SMS:41 kr MMS:80 kr" yanlış birşey mi var ?

----------Eklendi @ 09:49:45 ---------- Yazıldı @ 09:47:10 ----------

ve bu "Degerli abonemiz, adiniza devlete odenen Telsiz Kullanim Ucreti AGUSTOS 2011 donemi taksidi 1,1 TL hesabinizdan tahsil edilmistir." ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım anlattığına göre senden kaynaklanan bir sorun yok Vodafone sistemsel bir sorun olmuş herhalde. Çünkü bende yaptım herhangi bir sorun olmadı. Müşteri hizmetlerini arayarak çok uğraşmadan sorunu çözebileceğini düşünüyorum. Bu arada fotoğrafı da koyabilirim demişsin inanmadığımdan demiyorum eğlenmek amaçlı fotoğrafı koyarsan sevinirim : )

Telsiz kullanım ücreti 1,1 TL için ? demişsin. Bu telsiz kullanım ücreti ile ilgili çok konu açıldı inceleyebilirsin. Benim bildiğim kadarıyla bir tek Avea almıyor şuan (ama alacaktır kaçışı yok yani) neyse Turkcell ve Vodafone her ay 1,1 TL devlete ödenen vergiyi kesecek bu vergiyi ödemek istemiyorsan Standart tarifeye geçmelisin. O zaman operatör bu ücreti senden kesmiyor ama Standart tarife genelde her yöne konuşmanın dakikası 40 KRŞ ve herhangi tarifeye özel kampanyası bulunmuyor. Zaten o yüzden standart tarifedekileri biz öderiz diyorlar : )

mstf_l

mstf_l

Üye
bence de sistemsel bir hata heralde musteri hizmetlerini arasan yada bir vodafone shop a gidersen iyi olur

burhankoxp22

Üye
    Konu Sahibi
Dediğinizi yaptım ama 542 yi aradım bi müsteri temsilcisine ulaşamadım 4440542 yi de aradım olmadı ve onikibin sms paketi yaptım hafta sonu vodafon içi 2000 dk da gelmedi pufff

----------Eklendi @ 19:09:26 ---------- Yazıldı @ 19:08:04 ----------

vodafone email attım 2 tane sorunumu da inşallah hallederler bir gelişme olursa buraya yazacağım

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Dediğinizi yaptım ama 542 yi aradım bi müsteri temsilcisine ulaşamadım 4440542 yi de aradım olmadı ve onikibin sms paketi yaptım hafta sonu vodafon içi 2000 dk da gelmedi pufff

----------Eklendi @ 19:09:26 ---------- Yazıldı @ 19:08:04 ----------

vodafone email attım 2 tane sorunumu da inşallah hallederler bir gelişme olursa buraya yazacağım

Dostum neden ulaşamadın anlamadım ama maile cevap beklemeni tavsiye etmem şayet benim yazdığım hiç bir maile dönüş yapmadılar...

burhankoxp22

Üye
    Konu Sahibi
hangi numarayı arayım 4440542 yi aramadım bana 542yi arada dedi oparatör

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Vodafone.com.tr 'den alıntı. --> Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 'yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542'yi arayarak ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...