Cepnet Mağduru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert_gaziantep

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet Mağduru
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 hafta önce Aylık Cepnet paketimi iptal ettim şu an yeniden abone olmak istedim fakat olamadım. Biraz araştırdım ki Vodafone aboneliği kapatmış. VODAFONE 'da buna benzer kampanya var mı ?

8-9 TL verip Sınırsız internete girebileceğimiz bir tarife biliyosanız lütfen yazın. (TURKCELL,AVEA,VODAFONE farketmez)

BEN CEPTEN İNTERNETE GİRMEDEN NE YAPICAM YAAA ?????
BU VODAFONE İYİCE SAÇMALADI!!!

çok özür dilerim faturalı yazmışım, faturasız hat kullanıyorum!

TheCower

TheCower

Üye
Sen yenisin galiba.

kissiz_adam

kissiz_adam

Üye
ooo ben 2 3 senedir kullanıyorum zaten bu olmasın ben vodafoneyi napıyım ... iptal edersen geri giremezsin ... sen bilmiyomuydunda iptal ettin :P

mert_gaziantep

Üye
    Konu Sahibi
ooo ben 2 3 senedir kullanıyorum zaten bu olmasın ben vodafoneyi napıyım ... Iptal edersen geri giremezsin ... Sen bilmiyomuydunda iptal ettin :p

bilsem iptal eder miydim yaa ?? Cepnet bitti kontör parası yoktu pepsi kapağında şifre buldum. Cepnet yüzündende net'e girmiyo diye iptal ettim. Hay ben kafamı .........

muratvemine

muratvemine

Üye
Bende aynı hataya düştüm.Koskoca vodafone ya insan bir haber verir yeni abone alımı kapanmıştır.İptal ettiğiniz taktirde birdaha abone olamazsınız diye.Vodafone 2012 de internet paketi alınımı ciddi oranda düşücektir.İnsallah geri gelir :D

mstf_l

mstf_l

Üye
adamlar zaten cepnet kullanıcısını bitirmeye calısıyorlar kendilerine verdigi zarar büyük

Hicbir operator fazla kullanıcı istemiyor acıkcası
Bakınız vodafone cepneti iptal etti
avea 1gb pakete zam yaptı

reoksit

reoksit

Üye
kardeş yeni vodafon int paketleri var onlardan birisini seçebilirsin

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
LANS_KSK açtığınız bölüm satış yeri olmadığı için konunuzun silindiğini bildirmek isterim. O yüzden verdiğiniz link çalışmamaktadır.

R.A.M

R.A.M

Üye
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 hafta önce Aylık Cepnet paketimi iptal ettim şu an yeniden abone olmak istedim fakat olamadım. Biraz araştırdım ki Vodafone aboneliği kapatmış. VODAFONE 'da buna benzer kampanya var mı ?

8-9 TL verip Sınırsız internete girebileceğimiz bir tarife biliyosanız lütfen yazın. (TURKCELL,AVEA,VODAFONE farketmez)

BEN CEPTEN İNTERNETE GİRMEDEN NE YAPICAM YAAA ?????
BU VODAFONE İYİCE SAÇMALADI!!!

çok özür dilerim faturalı yazmışım, faturasız hat kullanıyorum!

Kardeş artık uyandılar 1 GB 29 TL :naughty:

tempestshine

tempestshine

Üye
:oha: 1 GB 29 TL mi? :oha:
çok pahalı.eskiden iyiydi.8-9 TL'ye ..

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
Bende tesadüfen öğrendim ama iyi oldu allahtan iptal ettirmemişim şuan çatır çatır kullanıyorum :D zaaaaaaa...... :d::oke::aha:

RdvanA.

RdvanA.

Üye
hepimize geçmişolsun arkadaşlar :D

sevdimki

Üye
ona uyanmak değil de bizi ucuzdan bağımlı yapıp fiyatları kitlediler diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt