cepnet hakkinda oneriler, cepnet hizi icin ozel cozumler hakkinda pm almak isteyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
cepnet hakkinda oneriler, cepnet hizi icin ozel cozumler hakkinda pm almak isteyenler
cepnet hakkinda oneriler, cepnet hizi icin ozel cozumler hakkinda pm almak isteyenler varsa cvp yazsin.tarafimdan baslayacak arastirmalar.-cepnet hizinda video izlemek icin cozumler arayip bunu gerceklestirmek-cepnet hizinda yapilabilen eglenceli seyler:)-boyutu kucuk ve iyi sikistirilmis oyun ve programlar bulup bunu hizli direk link yoluyla size sunmaeger pm almak isterseniz yeni bir sey oldugunda sizi bilgilendirmeye calisacagim

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
ozellikle klip izlemek isteyenlere bir cozum bulunmustur. bu cozumu pm almak isteyerek ogrene bilirsiniz. isteyen istedigi sarki icin pm atarak istekte buluna bilir. online video sayisi istek ve destek dogrultusuna bagli olarak artirilacaktir.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
iptal etmiştim aylık cepneti :(

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
arkadaş daha hızlı ve kaliteli video izlemek için ne yapabilirim bilgin var mi acaba

kcsoft

kcsoft

Üye
inşallah günlük cepnet ayda 30 tl yapıyor çok pahalı aylığı beğenmedik başımıza bu geldi

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
hizli video izlemek icin yontemlerim var ama reklam olmasin diye yazmiyorum isteyeni pm ile bilgilendire bilirim.

odleon82

Üye
ÖNCELIKLE YARDIMLARIN IÇIN SAĞOL BENDE C 6 01 var ama youtube videolrı donuyor ve diğer sitelerdeki videolari açmıyorum yardımcı olursan sevinirim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
inşallah günlük cepnet ayda 30 tl yapıyor çok pahalı aylığı beğenmedik başımıza bu geldi

Haftalık paketlerden yap 5 liraya 50 mbta kadar 7 mb sonrasında sadece hız düşüyor yani sınırsız ayda 20 lira eder eğer her hafta yaparsan 10 lirada cepte kalır

kcsoft

kcsoft

Üye

Haftalık paketlerden yap 5 liraya 50 mbta kadar 7 mb sonrasında sadece hız düşüyor yani sınırsız ayda 20 lira eder eğer her hafta yaparsan 10 lirada cepte kalır

Bir haftalık sınırsız değilmi ? Ben 50 mb sınırlı biliyodum

ouaresma

Üye
kardeş ben istiyorum bana atarmısın ve cepnet biraz daha hızlı olabilirmii....tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt