Cepnet günlük

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musatekin91

musatekin91

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet günlük
Arkadaşlar günlük cepnet paketiyle bilgisayar üzerinden pc suite ile internete baglanıyorum ek bi ücretlendirilme olur mu yoksa paketimden mi gider? Faturalı hat oldugu için göremiyorum Yardımcı olur musunuz

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Ek bir ücretlendirme olmaz günlük cepnet paketinizden düşer.

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
pc suite ile internete nasıl bağlanıyorsun?

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
ben geçence bağlandım aslında çok kolaymış, pc suite 7.1 türkçeyi kurdum. Kurulum tamamlanırken cebi falan bağlıyonuz işte. neyse kurulum tamalandıktan sonra sizin karşınıza bir menü geliyo, telefon içindeki mesajları oku, içine dosya atımı yapabileceğiniz yer falan. üçüncü seçenek zaten direk pc'yi telefon ile nete bağlamak gibi bişi yazıyo. tıklayın oraya, sonra bir pencere gelcek oradanda bağlantıyı yap gibi bişeye tıklıyoduk sonra geliyo zaten direk bağlantı.

sagopaerdem

sagopaerdem

Üye
ilk önce nokia pc suiteyi kur,kurduktan sonra telefonu bilgisayara bağla,pc suite menüsünde internete bağlan seçeneği var,ona tıkla sonra karşına bir pencere çıkacak evet de ve pencereyi alta al olur ama pencereyi kapatırsan internet bağlantısı gider...:oke:

b_cakir78

b_cakir78

Üye
konturlu (lira yukleme) kullanıyorum gunluk nete abone olup pc den olsun cepten olsun gırıyorum lira düşmüyor sızınde duşmez zannedersem....

anil_sz

anil_sz

Üye
belli bir süre sonra bağlanmama sorunları oluşabilir vodemnet paketi almanız gereklidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt