Cepnet Günlük Paket Onay sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pumperking

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet Günlük Paket Onay sorunu
merhabalar öncelikle
gece 00:30 sularında ABONE GUNLUKCEPNET yazıp 3636 ya yolluyorm ama onay mesajım 08:00 civarında geliyor.gece my vodafona baktığımda şu şekilde oluyor

cepnet paketlerinde tıkladığımda
"Standart tarife dışında aktif Cepnet paketiniz yoktur. Yeni paket satın almak için "Yeni Paket Satın Al" tuşuna tıklayın." yazıyor
yeni paket satın ala tıkladığımda alabileceğim paket isimleri çıkmıyor.
aynışeyi vodemnet için yapsam paketler görünüyor.

yine my vodafonda internet kullanım detaylarında

"
Abonenin GRPS Opsiyonu GUNLUK CEPNET Aboneye Opsiyonun Tanımlandığı Tarih 14.07.2010 00:31:36" yazıyor.ki tam o saatte cepnet günlük paketimi almak için msj atmıştım.benim paketim açıldı mı yoksa sabah onay mesajını beklemeli miyim?

Tahminimce birçok arkadaşımız bu konudan muzdariptir.Yardımcı olursanız. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

dip not: vodafone faturalı hat kullanıyorum.

harock

harock

Üye
Aynısı bana oldu müşteri hizmetlerini aradimda 30dk içinde mesaj geldi yoksa geç geliyor ;)

pumperking

Üye
    Konu Sahibi
bende aradım bu gece.mesajınız yollanmıştır.öyle görünüyor dedi.kullanmaya başlayabilirsiniz...
hem zaten 5m ban sonra 900 kb lara vuran hızım 25 kb oldu:D:D yani paket işlevde
hem my vodafone da opsiyonum görülüyor... uff yarında yine aynısı olursa 20 dk kim cebelleşecek yaa off off!!!!

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben de gece yarısından hemen sonra alırım paketi,onay mesajı 3-4 saat sonra gelir.Ancak ben mesaj gelmese de kullanmaya başlıyorum,bir sorun olmuyor,eksilme felan yok:)

ertur

ertur

Üye
arkadaşım bende saat 12 yi geçince paketi alıyorum.sonra 1 -2 saat takiliyorum sabah msj geliyo paket onaylandi diye.ertesi gün vodafone fatura detaylarına baktım mesela 01.32 de girmişim ücret sıfır yazıyo anlıyıcağan hiçbir sorun olmuyo

exorcist

exorcist

Üye
50 kr gittikten sonra girin onay beklemeyin

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
Günlük Cepnete Vodafone live üzerinden abone olunduğunda bazen iki sefer 50 kuruş kesilebiliyor böyle birşey olursa mh arayın gerçi geri vermiyorlar güme gidiyor ikinci 50 kuruş sistemden ama yine arayın belki verirler bana bir kere olmuştu hemen aradım böyle birşey olmadığını söylediler bende fazla üstelemedim siz dikkatli olun Saygılar..

b_cakir78

b_cakir78

Üye
vodafone web sıtesıne gır önce oraya abone ol sonra sag altta ayarlar var oradan internet ayarlarını yap sonra gunluk veya aylık internet intrnet paketıne uye ol ...... uye olduktan sonra 1 veya 2 dakıka içinde onay mesajı gelıyor doya doya gır........6300 var bende istedığım zaman istedığım kadar gırıyorum...............

Yarali59

Yarali59

Üye
Aylık pakete üye olun gece yarısı internetle uğraşmayın.. Konu için teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt