bilge_adam
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bilgisayardan donmadan izleniyormu izleyen varmı cepnet kullananlar(aylık,haftalık,günlülük,cepnet paket kullananlar) deneyen varmı izleyen yorumunu yazsın Kadir arkadas arastırıp bulmuş sağolsun .yorumlarınızı yazın
kadir arkadaşımız 96kbps hızda izlenme yöntemini bulmus siz inkansız diyorsunuz.birinci sayfayı okuyun konu baslığınıda okuyun deneme den hüküm vermeyin
Sağol, pcye geçince denicem.
Sağolun
saolasınn kardeşim.... kullanmaya başladım.. inşallah verimli olurrrr.......emeğine sağlık................
kardeşim opera mini ve kemulatör olayı gayet işe yaradı....normal telefondaki gibi..surf yapılabiliyor.....fakat vlc ile video izlemek biraz sıkıntılı....ben eski vodafone aylık cepnet kullanıyorum hızım da 96 kbps den bile daha az...yoksa hız biraz iyi olsa gayet rahat izlenir...emeğine yüreğine sağlık..iyi forumlar...
teşekkürlerr kardeşim....ben proğramları turbo internet ile denedim zaten kardeşim....ama vlc de işe yaramadı...opera mini de aşırıya kaçmamk üzere birazcık kastı..yoksa bi sorun yoktu...aslında sorun vodafone nin hızında çünkü şu aralar aşırı yavaş..96 kbps bile değil...kardeşim denemeye vaktim bile olmadı. Bundan dolayı kusura bakma. Eğer işini gördüyse içim şimdi rahatladı. Bu arada yorum için çok çok teşekkür ederim. Eline diline yüreğine sağlık. Hatta istersen sen bu turbo internet programını da aç bide öyle dene yani ikisini birleştirmiş ol. Daha da verim alabilirsin. Ben denemediğim için birşey diyemiyorum. Tekrar tekrar teşekkür ederim
teşekkürlerr kardeşim....ben proğramları turbo internet ile denedim zaten kardeşim....ama vlc de işe yaramadı...opera mini de aşırıya kaçmamk üzere birazcık kastı..yoksa bi sorun yoktu...aslında sorun vodafone nin hızında çünkü şu aralar aşırı yavaş..96 kbps bile değil...
umarım bu resim derdimi anlatmaya yetecektir...(vodafone aylık cepnet -eski-)
yok kardeşim kemülatörsüz... ama kemülatör falan dinlemiyor...resmen çöküp gidiyor net....gümülüyor yaniperşembe günü online banka sınavım var napacaksam bu hızla...
inşallah bir sorun çıkmaz kardeşim. Inşallah güzel geçer sınavın ve inşallah o gün internetin iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?