Mustafa Abu RAMAZAN Üye Konu Sahibi Cepkazan Cepkazan tarifesine nasıl geçiş yapabilirim yardımcı olur musunuz
Mesut Aktaş Emekli Yönetici KAZAN yazıp 7048 e gönderiliyormuş. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Mustafa Abu RAMAZAN' Alıntı: Hata veriyor olmuyor Siz yaptınız mı Genişletmek için tıkla ... Hayır ben yapmadım sitesinde yazmakta o şekilde.
Mustafa Abu RAMAZAN' Alıntı: Hata veriyor olmuyor Siz yaptınız mı Genişletmek için tıkla ... Hayır ben yapmadım sitesinde yazmakta o şekilde.
yeumyang Moderator Tarife abone alımına kapalı kapanali uzun zaman oldu sadece tarifeye daha önce geçenler kullanabiliyor
Tarife abone alımına kapalı kapanali uzun zaman oldu sadece tarifeye daha önce geçenler kullanabiliyor
yeumyang Moderator Mustafa Abu RAMAZAN' Alıntı: Bir arkadaş geçen gün yaptı birisi ona 30 TL ye yaptı Genişletmek için tıkla ... Tarife normalde abone alımına kapalı sistem açığını kullanarak yapmıştır Vodafone sistem sorunları olan bir operatör
Mustafa Abu RAMAZAN' Alıntı: Bir arkadaş geçen gün yaptı birisi ona 30 TL ye yaptı Genişletmek için tıkla ... Tarife normalde abone alımına kapalı sistem açığını kullanarak yapmıştır Vodafone sistem sorunları olan bir operatör