CepAran yeniden Vodafone'da

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
CepAran yeniden Vodafone'da
Artık her 2 dklık çağrıya 1 kontör
Her yöne kullanabiliyorsunuz bu kontörleri
Ve 5 olduğunda hattınıza yükleniyor..

Sınırsız tarife ve diğer operatör aramaları ucuzlayınca artık dakikası 1 kontör kalktı

Ancak her yöne olması ve ayda 50 kontör saçmalığının kalkması çok iyi oldu..

Diğer operatörlerden ve sabit hatlardan arandığın her 2 dakika, sana bedava 1 kontör kazandırıyor. Bu kampanya sayesinde ne kadar çok aranırsan, o kadar çok kazanıyorsun! Kazandığın kontör miktarı 5'e ulaşınca, hediye kontörler anında hesabına geçiyor ve bunları istediğin yönü ararken harcıyorsun.

Kazanmaya başlamak için tek yapman gereken ABONE yazıp, 7506'ya SMS göndermek ya da 7506'yı arayarak kayıt olmak.

Kazandığın hediye kontörleri öğrenmek istersen KONTOR yazıp, 7506'ya SMS gönderebilir ya da 7506'yı arayabilirsin.

lgkg300

Üye
güzel haber... paylşlşım için sağol... ayrıca benim bakiyem küsürlü olarak gözüküyor bilgisi olan var mı şimdiki bakiyem 65.985 nedir bu? neden tam sayı değil bakiyem

Vodafone artık saniye bazlı olarak kontör düşüşü yapacaktır.60 saniyede 1 kontör düşüşü artık 6 sn de 0.1 kontör düşüşü olarak değişecek.

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Tüm tarifelerdemi?

Kontörlü cep limitsiz dışındaki tarifelerde olacağını sanmıyorum.

ayrıntılar

arkadaşım avea sınırsız hat almıştı çok saolsun bedava kontörler geliyor

Catty

Emekli Yönetici
Yine Diyorum Ne zaman Bİşeyden Ayrılsak CAzip Şeyler Oluyor...

guzel olmus valla bu aran kazan eskiden cok sacmaydı...

buraq85

Üye
bu kazandıklarımızı ne kadr kaldığını nereden öğrencez bilen varmı ?

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cep Aran kampanyasından kalan kontörler *123#4# tuşlayıp arama tuşuna basarak öğrenilebilmektedir.

son başvuru tarihi ne zaman acaba)???????????????????????????????????

Vodafone aldı yürüyor .... Birde şu gprs işine el atılsa.. Herkesin kullanabileceği hesaplı paketler sunulsa tadından yenmez

aslında gprs paketleride gayet iyi durumda gördüğüm kadarıyla..
hcim bazlı kendini aşan ve bundle paketler şeklinde devam etmekte...

METAL37

Üye
Sürekl şu kadar hediye kontor kazandızın deyip bakiyeme eklmeyirolar.
Her yöne bir könt. tarifesinde olduğum halde fazla köntör gidiyor aramalarımda.Sinir oluyorum artık vodafona.