medetu Üye bu ne ya login olduk işte niye linkleriniz hala gözükmüyor? yok kayıt olmalısınız filan????
emmi Üye Tarantula34' Alıntı: arkadaşlar bende n79 var bu programı kurdum çalışıyor fakat gönderme de sorun yaşıyorum korumalı dosya diyor sağ tıklayıp özelliklerden engellemeyi kaldır dedim öyle denedim ama aynı değişen bişey olmadı tel göndermiyo nasıl aşarız bu durumu.? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım xplorer programıyla eğer varsa tabi .jar dosyasını bluetot la yollayabilirsin.
Tarantula34' Alıntı: arkadaşlar bende n79 var bu programı kurdum çalışıyor fakat gönderme de sorun yaşıyorum korumalı dosya diyor sağ tıklayıp özelliklerden engellemeyi kaldır dedim öyle denedim ama aynı değişen bişey olmadı tel göndermiyo nasıl aşarız bu durumu.? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım xplorer programıyla eğer varsa tabi .jar dosyasını bluetot la yollayabilirsin.
sayokantürk Üye kardeş ellerine sağlık bu proğram benim telefonumun hep abonesidir Allah razı olsun senden ve proğramı hazırlayanlardan
kardeş ellerine sağlık bu proğram benim telefonumun hep abonesidir Allah razı olsun senden ve proğramı hazırlayanlardan