ozan2020
Üye
Cep telefonunuzmu calındı buyrun :)
[h=2]Uzaktan Kumandalar[/h]Akıllı mobil aygıt kişisel veriler dahil birçok veri içerdiğinden, kaybederseniz kişisel bilgileriniz ele geçirilebilir. SamsungDive hizmeti, mobil aygıtınızı kaybettiğinizde uzaktan kilitleme ve uzaktan silme işlevlerini kullanarak kişisel bilgilerinizin genele açılma olasılığını en aza indirmenizi sağlar. Ayrıca, Mobil Aygıtımı Bul işlevini kullanarak kaybolan mobil aygıtınızın konumunu bulabilirsiniz. SamsungDive hizmetini şu şekilde kullanabilirsiniz.
[h=4]Adım 2: Uzaktan Kumandalar'ı etkinleştirme[/h]
[h=4]Adım 3: Web sitesinden Uzaktan Kumandalar'ı kullanma[/h]Mobil aygıtınızın yerleşik yazılımına bağlı olarak aşağıdakiler geçerli olabilir. (Önceki sürümler için Görüntüleme kılavuzunu tıklatın!)
Gelişmiş SamsungDive işlevlerini kullanmak için, mobil aygıtınızın yerleşik yazılımını yükseltin. (
Mobil aygıt kilitliyken dahi aranabilecek bir telefon numarası ayarlayabilirsiniz. Kilitli mobil aygıtta görüntülenecek ifadeyi girebilirsiniz.
Mobil aygıtımı bul: Mobil aygıtınızın o anki konumunu haritada gösterir.
Mobil aygıtımı bul işlevini çalıştırırsanız, konum izleme kaydı mobil aygıtta görüntülenir. Mobil aygıtınızı kaybettiyseniz, diğer kişilerin aygıtınızı kullanmasını engellemek için önce "Mobil Aygıtımı Kilitle" işlevini çalıştırın.
Mobil aygıtımı izle: Mobil aygıtınızın hareketlerini 12 saat süreyle 15 dakika aralıklarla haritada gösterir.
Mobil aygıtımı izle işlevini çalıştırırsanız, konum izleme kaydı mobil aygıtta görüntülenir. Mobil aygıtınızı kaybettiyseniz, diğer kişilerin aygıtınızı kullanmasını engellemek için önce "Mobil Aygıtımı Kilitle" işlevini çalıştırın.
Mobil aygıtımı çaldır: Mobil aygıtınızı standart zil sesini kullanarak en yüksek ses düzeyinde çaldırır.
Mobil aygıtın ses ve titreşim ayarlarına bakılmaksızın zil 1 dakika süreyle en yüksek düzeyde çalar.
Arama Kayıtları: Mobil aygıtınızın son bir haftadaki arama geçmişini alın.
Mobil aygıta kaydedilmiş olan arama kayıtları görüntülenir.
Mobil Aygıtımı Sil: Mobil aygıtınızda kayıtlı bulunan verilerin açığa çıkarılmasını önlemek için aygıtınızdaki verileri siler.
"Mobil Aygıtımı Sil" işlevini çalıştırırsınız, mobil aygıtınızdaki tüm veriler silinir ve aygıt sıfırdan başlatılır. Lütfen SamsungDive Hizmetini dikkatli kullanın, çünkü "Mobil Aygıtımı Sil" işlevini çalıştırdıktan sonra hizmeti kullanamazsınız.
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- "Menü > Ayarlar > Hesaplar ve eşitleme > Hesap Ekle > Samsung Hesabı" öğesini seçin.
- Zaten bir Samsung hesabınız varsa lütfen oturum açın.
- Samsung hesabınız yoksa lütfen kaydolun.
[h=4]Adım 2: Uzaktan Kumandalar'ı etkinleştirme[/h]
- SamsungDive hizmetini kullanmak için, mobil aygıtta Mobil İzleme etkinleştirilmiş olmalıdır.
- "Menü > Ayarlar > Konum ve güvenlik > Mobil izleme" öğesini seçin.
- Mobil aygıt parolasını girin.
- * Başka bir kişinin Mobil izleme'yi devre dışı bırakamayacağından emin olmak için, mobil aygıt ekranının kilitlenmesi önerilir.
- "Menü > Ayarlar > Konum ve güvenlik > Ekran kilidi ayarla" öğesini seçin.
[h=4]Adım 3: Web sitesinden Uzaktan Kumandalar'ı kullanma[/h]Mobil aygıtınızın yerleşik yazılımına bağlı olarak aşağıdakiler geçerli olabilir. (Önceki sürümler için Görüntüleme kılavuzunu tıklatın!)
Gelişmiş SamsungDive işlevlerini kullanmak için, mobil aygıtınızın yerleşik yazılımını yükseltin. (
)Mobil Aygıtımı Kilitle: Diğer kişilerin mobil aygıtınızı kullanmasını engellemek için 4 basamaklı bir PIN ayarlayarak mobil aygıtınızı kilitler.Mobil aygıt kilitliyken dahi aranabilecek bir telefon numarası ayarlayabilirsiniz. Kilitli mobil aygıtta görüntülenecek ifadeyi girebilirsiniz.
Mobil aygıtımı bul: Mobil aygıtınızın o anki konumunu haritada gösterir.
Mobil aygıtımı bul işlevini çalıştırırsanız, konum izleme kaydı mobil aygıtta görüntülenir. Mobil aygıtınızı kaybettiyseniz, diğer kişilerin aygıtınızı kullanmasını engellemek için önce "Mobil Aygıtımı Kilitle" işlevini çalıştırın.
Mobil aygıtımı izle: Mobil aygıtınızın hareketlerini 12 saat süreyle 15 dakika aralıklarla haritada gösterir.
Mobil aygıtımı izle işlevini çalıştırırsanız, konum izleme kaydı mobil aygıtta görüntülenir. Mobil aygıtınızı kaybettiyseniz, diğer kişilerin aygıtınızı kullanmasını engellemek için önce "Mobil Aygıtımı Kilitle" işlevini çalıştırın.
Mobil aygıtımı çaldır: Mobil aygıtınızı standart zil sesini kullanarak en yüksek ses düzeyinde çaldırır.
Mobil aygıtın ses ve titreşim ayarlarına bakılmaksızın zil 1 dakika süreyle en yüksek düzeyde çalar.
Arama Kayıtları: Mobil aygıtınızın son bir haftadaki arama geçmişini alın.
Mobil aygıta kaydedilmiş olan arama kayıtları görüntülenir.
Mobil Aygıtımı Sil: Mobil aygıtınızda kayıtlı bulunan verilerin açığa çıkarılmasını önlemek için aygıtınızdaki verileri siler.
"Mobil Aygıtımı Sil" işlevini çalıştırırsınız, mobil aygıtınızdaki tüm veriler silinir ve aygıt sıfırdan başlatılır. Lütfen SamsungDive Hizmetini dikkatli kullanın, çünkü "Mobil Aygıtımı Sil" işlevini çalıştırdıktan sonra hizmeti kullanamazsınız.
ama güzel biliyodum ben yöntemi ama nasıl yapılacağını bilmiyodum teşekkür ederim
telde elektrik yokken gps nasıl çalışır anlamadım doğrusu..