Cep Telefonunuz Suya Düşer Veya Islanır Diye Panikliyorsanız Bu Haber Size Göre

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonunuz Suya Düşer Veya Islanır Diye Panikliyorsanız Bu Haber Size Göre
Senelerce sıvılar, elektronik cihazların en büyük belası, en kötü düşmanı konumundaydı. Şimdi artık onları barıştırmanın zamanı geldi...
Senelerce cihazlarınızı her tür su damlasından bile korumaya çalışırken üzerlerine koca bir bardak su döküldüğünde veya suyun içine düştüklerinde paniklemek zorunda kalmayacağınızı bilmek içaçıcı olsa gerek...

sprey kaplama, cihazların sıvılardan etkilenmemesini sağlıyor. Aşağıdaki video’da bir Blackberry’i bir kase suya atıp çıkardıktan sonra sapasağlam çalıştırmaya devam ettiğini görüyorsunuz. Sadece cep telefonu da değil ayrıca Dizüstü bilgisayarların üzerlerine bardakla su dökülüyor. Medya oynatıcılar su altında çalışmaya devam ediyor...

Teknolojiyi sunan Golden Shellback, daha geliştirme aşamasında oldukları için kaplamanın nasıl bir koruyucu madde içerdiğini veya nasıl uygulandığını açıklamıyor. Su geçirmezlik servisinin altı ay içinde piyasaya sürülemesi bekleniyor. Beklenen fiyatlar ise bir dizüstü bilgisayar için 1000 Dolar, cep telefonu veya MP3 çalar için ise birkaç yüz dolar civarında...

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

schumici

schumici

Üye
kardeşim çok işe yarıyomuş hakkaten yaaa süper bişey bu haberin için çok çok sağolasın kardeşim:oke:

nemesisdal

nemesisdal

Üye
çok ilginç bi ürünmüş. bilgi için sağol

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Way canına inanılmaz bea teknoloji giderek çıtayı yukseltiyor muthiç turkıyede ne zaman cıkar acaba merak ettim

sahin_k

sahin_k

Üye
superbısey yaww:)

eQooo

eQooo

Üye
daha neler görücez :P

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok etkilendim kardeşim ya :oha: Bulduğun için tebrikler, paylaştığın için teşekkürler... Senden de ne uçan ne kaçan kurtulabiliyor yani... :D

Acaba Türkiye'de satılıyor mudur?..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Çok etkilendim kardeşim ya :oha: Bulduğun için tebrikler, paylaştığın için teşekkürler... Senden de ne uçan ne kaçan kurtulabiliyor yani... :D

Acaba Türkiye'de satılıyor mudur?..

Sağolasın Kardeşim..
Sanmıyorum.. Olsaydı Televizyonlarda Bilmem Ne Pazarlama Sunar Diye Reklamlar OLurdu..
Arayın Yollayalım.. Ürünümüzü Beğenmediğiniz Taktirde 15 Gün İçerisinde... Falan Can Sıkıcı Reklamları Sık Sık Görürdük.. :ehe

Furkan96

Furkan96

Üye
paylasim icin teesekkurler fiyati ne kadar

parson53

parson53

Üye
vay bee asırlar süren kan davası bu spreyle sona eriyor demek :D

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
süper ama pahalı ya ucuz olsa satış rekorları kırardı kesinlikle

Da®kness

Da®kness

Üye
süper ama pahalı ya ucuz olsa satış rekorları kırardı kesinlikle

konu açılalı 1 yıl olmuş, piyasaya girdimiki bu ürün. Yoksa hala yokda çinlilerin olaya el atmasını mı bekliyorlar :D

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
valla ben inanmadım o su saf su ise eğer yani saf su elektrii iletmiyor bu yüzdne de tabiki bi şey olmaz su dediğimiz şey bizim telefonlarımızı bozabilir çünkü saf su değildir o yüzden de ben o suyun içeriğini bilmediğim için buna inanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...