Cep Telefonunun Vereceği Zararlardan Korunmanın 10 Yolu

Sponsorlu Bağlantılar

WitchKing

Üye
teşekkürler.

dark porter

dark porter

Üye
teşekkürler.

pascha1

pascha1

Üye
paylasım icin saol

akin_tr

akin_tr

Üye
Teşekkürler.

paradox99999

Üye
teşekkürler :oke:

Necmati

Necmati

Üye
çok süper konu olmuş eline sağlık :D

young---devil

Üye
teşekkür ederiz :)

kol@j

kol@j

Üye
çok kolay tedbirler...
bunları uygulamazsak...
bu işin asıl zararı 20 ene sonra çıkar zaten...
şimdi bizi etkilemiyor sanıyoruz ama için için kemiriyor...

turtle55

Üye
kardeş sen forumda paylaşmışsın güzel bir pylaşım lakin sen bu yöntemleri alıyor musun bunları türkiyede uygulayan bir Allahın kulu yok be

route80

Üye
emeğine sağlık

can2638

Üye
Konu güzelde herkes sadece teşekkür etmekle kalmış, katkı yapan yok, yada konuya yeni bir boyut kazandırmak isteyen. Tam bu konunun ortasında bir seçenek daha var ama 23 sayfa da da kimse değinmemiş buna hayret. Demekki çok fazla ilgilenmiyor kimse ve önemsemiyor bunu. Bu konuyla ilgili olarak bir kişiden şunu sormasını beklerdim açıkçası. Manyetik Alan Düzenleyici plastikler var, telefona yapıştırıyorsun ve 24-48 saat içerisinde telefona adapte oluyor ve telefondan kaynaklanan manyetik alanı insan sağlığına zararsız hale getiriyor. Ürün üreticülerine göre başarı oranı %99. Bu konuda bilgisi olan varmı.? Bir ara baya incelemeiştim konuyu ve ürünleri, ve bana yapılan açıklamalar ve test sonuçları gayet mantıklı gelmişti. Çünkü genel olarak yapılan bilimsel açıklamada manyetik alanın yok edilmesi değil; insan sağlığına zararsız hale getirilmesi söz konusu çünkü. Bu konudaki fikirlerinizi ve görüşlerinizi merak ediyorum.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
yaralı bilgiler saol...

--------------- Ekleme ---------------

yararlı:D

kralmali

kralmali

Üye
bilgi içinn sağolasınn dostumm

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
güzel konu

K_R_M

K_R_M

Üye
güzel bilgi ama bazılarına uyulacağına pek ihtimal vermiyorum

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

cavekid

cavekid

Üye
teşekkürler.

mihr

mihr

Üye
Güzel bir konu olmuşta telefon içimize işlemiş artık yatarken bile yanımızda : ) Teşekkürler. dikkat edip uyarcam yakınımdakileri :D :D
Otobüste zaten teyzeler amcalar konusuyolar mesela duymuyolarda hem kendinelerine zarar hem bize zararı varmış..
Hemde telefonun yaydığı zararlara hepimiz ister istemez mağruz kalıyoruz bunları tedbir alarak azaltabiliriz bu bilgilerle : )

alpdsi

alpdsi

Üye
Paylaşım için Tşkler

ibrahim2764

Üye
savul teşekürler kardaş

Üst Alt