Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep Telefonunun Vereceği Zararlardan Korunmanın 10 Yolu
Sponsorlu Bağlantılar
mekanik
Üye
olmuyo bunları bi gün yapsan ikinci gün aynı tas aynı hamam...
hsngul44
Üye
güzel paylaşım emegine saglık
maxi_cep54
Üye
sağol kardeş artık bunları yaparım
_HuRRicAnE_
Üye
İnsanlarımızı bu şekilde aydınlattığın için size teşekkür ederim arkadaşım sağolun.
serkangullu
Üye
Ellerine sağlık
omer1230
Üye
eywallah
akyazılı
Üye
güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederim ama türk insanı pek kural sevmez trafik kurallarını sevmediği gibi
Revengeful
Emekli Yönetici
sağolasın
birteko
Üye
hakkaten mükemmel bir konu hepsine olmasada yapabildiklerim kadar dikkat ederim mecbur üstümüde tasıyoz yapcak bisey yok sabah onlan kalkıyoz pencerenin dibinde duruyor.. tesekkür ederim mustafa kardes
yakupcan22
Üye
çok güzel bir konu olmuş teşekkürler ama toplumun bir çoğu bumdan bilgisiz
sinan-19
Üye
sağolasın kardeşim önemli bi uyarı oldu
teknisyen03
Üye
Telefonlarda SAR değerinin burda öğrendim ve kendi telefonuma baktım0.35 çıktı sanırım iyi bir sonuç nokıa 6600i slide
byilmazZ
Üye
Teşekkürler Gerçekten çok iyi oldu bu konuyu açman
Figo_78
Üye
bilgilendirdiğin içn çok teşekkürler
ttgg
Üye
saolasın kardeş.. çok faydalı oldu
evliya
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
● aLuvi ●
Üye
gerçekten Uyulması Gereken Ve Önemli ''KURALLAR'' Olarak Düşünebileceğimiz Bilgiler , Saolasın Furkan Abi ..
ivdg
Üye
10 - SAR oranına dikkat SAR (Elektromanyetik dalga birimi) seviyesi düşük bir cep telefonu alın
hangisinin dusuk oldgnu nerden bilcez????
HakaN-06
Üye
sağolasın
djmuro08
Üye
Sar oranı düşük cep telefonları almalısın yazıyor.Ben kendim dikat ediyorum ancak telefon üreticilerinin de dikkat etmesi gerekmez mi ?